Αναβαθμίσεις

Αναβαθμίσεις

Πίσω

Ενημέρωση στην έκδοση 1.283

Θα κυκλοφορήσουμε την έκδοση 1.283 στις 21 Μαΐου. Θα υπάρξει μια σύντομη διακοπή λειτουργίας κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης. Ζητάμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία προκληθεί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Σε αυτή την ενημέρωση, υλοποιούμε τεχνικές βελτιώσεις, διορθώσεις σφαλμάτων και προσθέτουμε περιεχόμενο για μελλοντικές εκδηλώσεις. Μπορείτε να βρείτε τα κυριότερα στοιχεία αυτών των αλλαγών παρακάτω.

Βελτιώσεις

  • Προσθέσαμε αρκετές νέες συντομεύσεις πληκτρολογίου!
    • Διαχείριση στρατού: Α - Επίθεση, Β - Αυτόματη μάχη
    • Παράθυρο ΠΜΣ: Α - Επίθεση, Ν - Διαπραγμάτευση, Β - Κτίρια
    • Επιπλέον, σκοπεύουμε να προσθέσουμε περισσότερες συντομεύσεις με μελλοντικές ενημερώσεις.
  • Η μη είσοδος για κάποιο χρονικό διάστημα θα αλλάζει τώρα αυτόματα τα λεηλατημένα κτίρια ώστε να είναι έτοιμα για συλλογή και πάλι.

Διορθώσεις σφαλμάτων

  • Ήταν δυνατό να συλλέξετε ένα κτίριο αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του. Τώρα πρέπει πρώτα να ολοκληρώσει την παραγωγή του!
  • Η συλλογή κτιρίων ενώ έχετε ήδη περισσότερα από 99 FΠ στη μπάρα σας μπορούσε να προκαλέσει την απώλεια μιας προσπάθειας Μπλε Γαλαξία. Αυτό δεν συμβαίνει πλέον.

Αλλαγές μόνο για κινητά

Λάβετε υπόψη σας ότι ο χρόνος που η ενημέρωση για κινητά θα γίνει διαθέσιμη εξαρτάται από τα καταστήματα και μπορεί να είναι μερικές ημέρες μετά την κυκλοφορία της έκδοσης για το πρόγραμμα περιήγησης. Μην εκπλαγείτε αν δεν δείτε την ενημέρωση στις κινητές συσκευές σας ακριβώς την ίδια στιγμή.

  • Η εναλλαγή διακομιστών δεν θα προκαλεί πλέον την εμφάνιση της προτροπής συναίνεσης για διαφημίσεις βίντεο κάθε φορά. Τώρα αποθηκεύεται στον λογαριασμό σας.
  • Το χρονικό πλαίσιο του πρωταθλήματος Πεδίων Μάχης Συντεχνιών εμφανιζόταν και στην παλαιότερη κατάταξη. Τώρα θα εμφανίζεται μόνο στη σωστή κατάταξη.

Αυτά για αυτή την ενημέρωση, παιδιά!

Τώρα ήρθε η ώρα να σας ενημερώσουμε για τις πρόσφατες αναπτυξιακές μας προσπάθειες! Η επόμενη Εκδήλωση είναι σχεδόν έτοιμη για την έκδοση Beta: Η Καλοκαιρινή Εκδήλωση! Κάναμε επίσης αρκετές Βελτιώσεις στις Κβαντικές Εισβολές και προσθέσαμε μία νέα Εισβολή για την επόμενη σεζόν με ολοκαίνουργιες ανταμοιβές!

Μπορείτε να δοκιμάσετε μερικές από αυτές τις προσθήκες και να παρακολουθήσετε την ανάπτυξη αν γίνετε μέλος στον Beta Server μας!

Αν θέλετε να μας δώσετε σχόλια σχετικά με αυτή την έκδοση, παρακαλούμε επισκεφθείτε μας στο Discord ή στο Facebook!

Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Forge of Empires

Επιλογή γλώσσας