Νέα

Νέα

Πίσω

Εκδήλωση Φροντίδα για το Αύριο: Αποτελέσματα & Ενημέρωση


Αγαπητοί Εξερευνητές!

Με επιτυχία ολοκληρώσατε όλους τους στόχους του παιχνιδιού, οδηγώντας σε σημαντικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο!

Ως αποτέλεσμα των προσπαθειών σας, 217.493 δέντρα θα φυτευτούν μέσω των περιβαλλοντικών εταίρων της Dots.eco.


Οι οργανισμοί που είναι υπεύθυνοι για αυτό το έργο περιλαμβάνουν την Eden: People + Planet, οι εταίροι ECOAN και Acción Andina, οι Φίλοι της Usambara και Trees for the Future.

Τα έργα δενδροφύτευσης που υποστηρίζονται από το Dots. eco χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες: φυτεύσεις αποκατάστασης και μετατροπής. Οι πρωτοβουλίες αυτές δεν επικεντρώνονται στη φύτευση εμπορικών δέντρων για βραχυπρόθεσμα κέρδη, αλλά σε μακροπρόθεσμες προσπάθειες αποκατάστασης και πολιτιστικής ενσωμάτωσης βιώσιμων πρακτικών. Εμπλέκουν ενεργά τις τοπικές κοινότητες, παρέχοντάς τους ευκαιρίες ενδυνάμωσης μέσω των εργασιών του φυτωρίου, της φύτευσης και της συντήρησης των δέντρων. Αυτή η συνεργασία εξασφαλίζει ότι οι προσπάθειες αποκατάστασης είναι τόσο αποτελεσματικές όσο και βιώσιμες, ωφελώντας τόσο το περιβάλλον όσο και τους εμπλεκόμενους ανθρώπους.

Ποια είναι τα επόμενα βήματα;

Μόλις καταχωρηθεί ο αντίκτυπος σας, το σύστημα Dots. eco τον κατανέμει αυτόματα σε ένα από τα έργα που επιλέξαμε εμείς - η ομάδα του Forge of Empires - για υποστήριξη. Το Dots.eco ενημερώνει τον περιβαλλοντικό εταίρο που είναι υπεύθυνος για τη φύτευση του δέντρου σας και του στέλνει τα χρήματα για να το κάνει. Παρέχουν επιβεβαίωση μόλις φυτευτεί το δέντρο, συνήθως μέσω αναφορών, φωτογραφιών και βίντεο από το μέρος. Ωστόσο, η φύτευση του δέντρου είναι μόνο η αρχή. Η Dots.eco θα συνεχίσει να ενημερώνεται ανά τρίμηνο με τους εταίρους της για να παρακολουθεί την πρόοδο του έργου, να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις και να διασφαλίζει ότι παραμένει σε καλό δρόμο. Επιπλέον, ελέγχουν τις περιοχές φύτευσης με τα μάτια τους στον ουρανό, χρησιμοποιώντας εικόνες τηλεπισκόπησης για να παρακολουθούν την ανάπτυξη της βλάστησης με την πάροδο του χρόνου και να επαληθεύουν τον αντίκτυπο σε μεγαλύτερη κλίμακα.

Με την εγγραφή σας σε ενημερώσεις κατάστασης με το Dots.eco, μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο του αντίκτυπού σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση με το αναγνωριστικό του πιστοποιητικού σας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Αν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με την τρομερή πρωτοβουλία ή θέλετε να δώσετε σχόλια, μεταβείτε στον διακομιστή μας Discord και πείτε μας τις σκέψεις σας!

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας και την πραγματοποίηση αυτού του εγχειρήματος!
Η ομάδα σας του Forge of Empires
Επιλογή γλώσσας