Οδηγοί & Συστήματα Μαχών

Οδηγοί & Συστήματα Μαχών

Πίσω

Πεδία Μάχης Συντεχνιών: τι είναι η φθορά;

Η φθορά είναι μια αποδυνάμωση που συσσωρεύεται και επηρεάζει την απόδοσή σας σε μάχες ή διαπραγματεύσεις καθώς προχωράτε στα πεδία μάχης της συντεχνίας. Κάθε φορά που ολοκληρώνετε με επιτυχία μια μάχη ή μια διαπραγμάτευση, παίρνετε 1 πόντο φθοράς. Καθώς αυξάνεται η φθορά σας, αυξάνεται και η δυσκολία:

  • Οι εχθρικές μονάδες γίνονται ισχυρότερες στη μάχη.
  • Οι διαπραγματεύσεις απαιτούν περισσότερους πόρους ή αγαθά για να επιτύχουν.

Μπορείτε να δείτε το τρέχον επίπεδο φθοράς σας, καθώς και το ακριβές ποσοστό αποδυνάμωσης, περνώντας το ποντίκι πάνω από το σύμβολο φθοράς στην επάνω αριστερή γωνία του περιβάλλοντος εργασίας του ΠΜΣ:

4ff35fd95da7044dd0e7887bcd607743

Δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγετε εντελώς την φθορά, και μόλις συσσωρευτεί, η συνέχιση της μάχης ή της διαπραγμάτευσης γίνεται πιο δύσκολη. Το επίπεδο φθοράς μηδενίζεται καθημερινά τα μεσάνυχτα, δίνοντας στους παίκτες μια νέα αρχή κάθε μέρα.

Κτίρια επαρχίας και φθορά

Για να μετριάσουν τις επιπτώσεις της φθοράς, διάφορα κτίρια επαρχιών στα Πεδία Μάχης Συντεχνιών παρέχουν μια ποσοστιαία πιθανότητα να αποφύγετε την αύξηση της φθοράς μετά από μια μάχη ή μια διαπραγμάτευση. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι αν η ευκαιρία μείωσης της φθοράς ήταν επιτυχής, δεν θα πάρετε +1 επίπεδο φθοράς. Και αν δεν ήταν, το +1 επίπεδο φθοράς θα πιστωθεί ως συνήθως.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν τέσσερις τύποι κτιρίων που παρέχουν την ευκαιρία να αποφύγετε την απόκτηση φθοράς:

  • Κτίρια με 20% μείωση
  • Κτίρια με 40% μείωση
  • Κτίρια με μείωση 60%
  • Κτίρια με μείωση 80% (μόνο στην επαρχία Αρχηγείου)

Οι επιδράσεις προστίθενται, πράγμα που σημαίνει ότι αν κατασκευαστούν πολλά κτίρια στην ίδια επαρχία, τα μπόνους τους συνδυάζονται για να αυξήσουν την πιθανότητα αποφυγής της φθοράς. Αν τοποθετήσετε κτίρια που συνολικά δημιουργούν πάνω από το 80% της πιθανότητας μείωσης της φθοράς, η τιμή εξακολουθεί να περιορίζεται στο 80%. Περισσότερα σχετικά με αυτό παρακάτω.

Να θυμάστε ότι εκτός από αυτά τα κτίρια, ορισμένες οχυρώσεις επαρχιών θα κάνουν τους παίκτες να κερδίζουν διπλάσια φθορά. Δηλαδή, πρόκειται για δολώματα και παγίδες που στοχεύουν τους αντίπαλους παίκτες. Τα δολώματα θα αυξήσουν την πιθανότητα του αντιπάλου σας να αποκτήσει διπλάσια φθορά μετά από μια επιτυχημένη μάχη ή διαπραγμάτευση στην επαρχία σας κατά 15%, και οι παγίδες - κατά 40%.

Σημαντικό! Ανώτατο όριο μείωσης της φθοράς

Η μέγιστη συνδυασμένη μείωση που μπορείτε να επιτύχετε είναι 80%, πράγμα που σημαίνει ότι η συντεχνία σας μπορεί να χτίσει αρκετά από αυτά τα κτίρια για να μειώσει την πιθανότητα να κερδίσετε φθορά μόνο στο 20%. Κατά μέσο όρο, ένας παίκτης θα κερδίζει 1 πόντο φθοράς κάθε 5 μάχες ή διαπραγματεύσεις.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι απλώς μια μέση τιμή. Είναι δυνατόν να κερδίσετε 10 μονάδες φθοράς στη σειρά, ακόμη και όταν έχετε μόνο 20% πιθανότητα να την αποκτήσετε, και να μην πάρετε καμία φθορά 20 μάχες στη σειρά.

Επιλογή γλώσσας