Tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot

Takaisin

Miten voin tilata uutiskirjeen (tai poistaa tilauksen)?

Voit tilata/poistaa uutiskirjeen tilauksen Tiedon hallinnan asetuksista. Tämä ikkuna löytyy pelin asetuksista!

Asetusten välilehdellä klikkaa Tietojen käyttö -painiketta pelaajakeskuksen alapuolella, ja se vie sinut tiedon käytön hallinnan sivulle. Nyt yhteydenoton asetuksissa näet kaksi asetusta, joista ensimmäinen liittyy uutiskirjeisiin!

Jos otat sen pois käytöstä saat vielä tärkeitä sähköposteja, kuten salasanan nollauslinkin. Mutta huomaa, että tämä estää sinua saamasta ilmaista tapahtumavaluuttaa viesteistä, joita lähetämme ajoittain. Kun olet valmis, Tallenna asetukset!