Killan taistelukentät

Killan taistelukentät

Takaisin

Killan taistelukenttien päivitys 2021: Mitä uutta on päivityksessä?

Olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa, että killan taistelukenttiin on tulossa merkittäviä päivityksiä!

Tämän päivityksen myötä meillä on seuraavat uudet muutokset:

 1. Uusi kartta
 2. Parannetut provinssien nimet
 3. Uusia palkintoja
 4. Killan taistelukenttien liiga näkyy killan yleiskatsauksessa
 5. Muita pieniä parannuksia

1 - Uusi kartta - Vesiputoussaaristo


Aloituspaikat
Tiedot

 • kuusikulmio
 • 5-8 kiltaa
 • 61 provinssia
 • 3-6 naapuriprovinssia


Kartat ovat vuorottelevia ja maailmakohtaisia, joka tarkoittaa, että maailmassasi pelataan samaa karttaa samaan aikaan, ja kun kausi on ohi, siirryt vuorotellen toiseen karttaan seuraavalla kaudella.

Tärkeä muistutus - Uuden kartan myötä myös henkilökohtaiset palkinnot, joita saat taistelujen ja neuvottelujen jälkeen, ovat erilaiset!

2 - Parannetut provinssien nimet

Olemme myös muokanneet kartan nimeämisjärjestelmää, jotta hyökkäysten koordinointi on nyt helpompaa, ja jotta on helpompi tietää, mitä provinssia vastaan haluat toimia.

Ennen tätä päivitystä kukin provinssi tunnettiin kirjaimella ja numerolla. Kirjain osoitti suunnan ja sektorin (esim. D on lounaissektori) sekä sen kehän numeron, jossa provinssi sijaitsee (esim. 1 on kehä 1). Tämän päivityksen myötä olemme tehneet seuraavat muutokset:

Jotta löytäisit provinssin helpommin, olemme lisänneet kirjaimen, joka osoittaa provinssin sijainnin sektorin ja renkaan sisällä.

3 - Uudet palkinnot

Vesiputoussaariston kartassa on uusi palkintosarja - Suuri elefantti!

Suuri elefantti on 4x3 rakennus, jota voidaan päivittää jopa 8 tasoon asti. Kun päivität sitä, saat erilaisia bonuksia, kuten: kolikkobonuksen, tutkimuspisteitä, tavaroita killan varastoon, sekä killan voimaa! Lopuksi, ja mikä tärkeintä, saat myös hyökkäysbonuksen hyökkääville armeijoillesi!

Kahdeksannella ja viimeisellä tasolla kohtaat valinnan. Valinta, joka kuvastaa norsun erilaisia rooleja, joita sillä on ollut kautta aikojen. Päätätkö käyttää suurta norsuasi taistelussa, kaupankäynnissä, vai tukena? Näiden kolmen haarautuvan vaihtoehdon ansiosta päätös on pitkälti sinun käsissäsi!

Elefantin palatsi Elefantin basaari
Elefantin linna

Käsittämätön vauraus odottaa sinua tällä valinnalla! Saat parannetun kolikkobonuksen ja lisää tutkimuspisteitä.
Olet luonteeltasi kauppias ja tiimipelaaja! Saat lisää tavaroita kiltasi varastoon!
Unohda muut, kyse on hyökkäysbonuksesta! On aika ratsastaa taisteluun hyökkäävän armeijan hyökkäysbonuksen kanssa. Sinua ei pysäytetä!

Huomaa- Suuri elefantti -palkintosarja on tarkoitettu vain uudelle kartalle (vesiputoussaaristoon), eikä se korvaa edellisen kartan (tulivuorisaariston) palkintosarjaa. Voit siis edelleen voittaa kunniapatsaan ja tie voittoon -rakennuksia edellisen kartan sisällä!

Ketjurakennuksen lisäys - Kirjava puutarha

Se ei kuitenkaan ole kaikki, mitä voit voittaa onnistuneesta kampanjasta! Timantti- ja platinaliigan killan osallistujat voivat nimittäin voittaa myös kirjavan puutarhan osasia. Kun sinulla on tarpeeksi osasia, voit rakentaa yhden kolmesta mahdollisesta rakennuksesta ja tehostaa suurta elefanttiasi!


Yhdistettynä saat:
 • Onnellisuusbonuksen
 • Puolustusbonuksen hyökkääjille
 • 3 tavaraa
 • 1 tutkimuspisteen

Tärkeä vinkki - Koska tämä on ketjurakennus, se on yhdistettävä suureen elefanttiin, jotta voit saada tietyt bonukset.

4 - Killan taistelukenttien liigan näkyminen killan yleiskatsauksessa

Jotta voit seurata edistymistäsi killan taistelukentillä ja nähdä kiltasi aiemmat onnistumiset, olemme päivittäneet kiltavalikon sisältämään uuden sijoitusnäytön! Tämä löytyy seuraavista kohdista:

   
Tämän jälkeen näet alla olevat muutokset killan yleiskatsauksessa:

1 - Tämä sisältää tiedot siitä, kuinka monta kertaa kiltasi on voittanut taistelukentällä, sekä killan hallussa olevien liigapisteiden määrän.

2 - Jos viet hiiresi (tai napautat) killan taistelukenttänäytön päälle, näet ponnahdusikkunan, joka näyttää kiltasi osallistumisen (kuinka monta taistelukenttää kiltasi on suorittanut omassa liigassaan).

Huomaa -  Tiedot killan profiilivalikossa näkyvät vasta, kun kiltasi on saavuttanut vähimmäismäärän toimintapisteitä (yhteensä 40). Toimintapisteitä saa taistelujen suorittamisesta (1 piste) ja onnistuneista neuvotteluista (2 pistettä).

5 - Muita pieniä parannuksia

Olemme tehneet myös muita pieniä, mutta merkityksellisiä muutoksia ominaisuuteen. Tässä päivityksessä olemme muuttaneet HUD:ia, jotta näet tietoja yksittäisistä sektoreista, sekä laajentaneet killan taistelukenttien lokeja.

HUD-parannuksia

Vaihtamalla seuraavaa vaihtoehtoa näet uusia provinsseja koskevia tietoja kartalla:


Kun se on kytketty päälle, näytölle ilmestyy provinssin nimi (esim. A5B), sekä käytettävissä olevien rakennuspaikkojen määrä.

Kun tämä näkymä on kytketty päälle, se näyttää myös kiltojen kilvet sekä mitkä maakunnat ovat "kohteena" ja mitkä "sivuutettu".

Huomaa - Vaikka tässä näkymässä näkyvät kiltakilvet, provinssien koordinaatit sekä "Kohteena olevat" ja "sivuutetut" provinssit, myös toisessa näkymässä on tärkeitä tietoja. Siksi se kannattaa kytkeä päälle ja pois päältä.

Parannetut lokit

Olemme laajentaneet lokeja näkymään seuraavissa killan taistelukenttien tilanteissa:

1 - Kun kiltasi valloittaa provinssin, kiltasi saa lisätietoa siitä, mikä pelaaja teki viimeisen valloitustoimen. Kilta, jolta provinssi vallattiin, näytetään myös (paitsi jos se ei ollut killan hallussa, jolloin näytetään vain provinssin ja valloittavan pelaajan nimi).

2- Taistelukenttien lokien lisäpäivityksenä olemme myös ottaneet käyttöön "Tunkeutujien" -lokin, jossa näytetään pelaajat, jotka ovat suorittaneet toimia "sivuutettua" provinssia vastaan. Näin kiltasi saa tietää, kuka ei tottele ohjeita!


Huomaa - Tunkeutuneiden loki näkyy vain killan omille jäsenille ja vain silloin, kun yksittäinen killan jäsen hyökkää päivän ensimmäisen kerran sivuutettuun provinssiin. Muut hyökkäykset päivän aikana eivät aiheuta lokitietoja. Seuraava hyökkäys seuraavana päivänä (samaan provinssiin) käynnistää kuitenkin uuden "tunkeutumislokin".
Valitse kieli