Julkaisutiedot

Julkaisutiedot

Takaisin

Päivitys versioon 1.275


Forge of Empires päivitetään versioon 1.275 keskiviikkona, 31. tammikuuta.

Kuten aina, päivitys aiheuttaa pienen katkoksen, jonka aikana peli ei ole pelattavissa. Tässä päivityksessä on teknisiä parannuksia, bugikorjauksia, ja sisältöä tuleviin tapahtumiin.


Muutoksia
- Säädämme rakennusten avustusjärjestystä luodaksemme strategisemman pelikokemuksen. Uudessa porrastetussa järjestelmässämme rakennukset priorisoidaan omien ryhmiensä sisällä niiden tason perusteella - mitä korkeampi taso, sitä korkeampi prioriteetti. Pidä mielessä, että rakennusten sijoittaminen eri ryhmiin voi muuttua ajan myötä.

Tällä hetkellä rakennukset jaetaan viiteen eri ryhmään:
  1. Rajoitetun ajan, liiga-, tai sijoitusrakennukset, kuten mestareiden torni ja polunvarsipaja saavat korkeimman prioriteetin.
  2. Voimakkaat tai luodut rakennukset, kuten avainmestarin työpaja, feta-farmi, ja jesterin näyttämö ovat seuraavana.
  3. Päätapahtumarakennukset ja päivittäiset erikoisuudet, kuten yhteystorni, hirviölaboratorio, tai kuiskivien kauhujen torni tulevat seuraavaksi.
  4. Vanhemmat, pienempien vaikutusten rakennukset, kuten aikakausien lava, pergola, ja kultainen vilja ovat alempana tärkeysjärjestyksessä.
  5. Rakennukset, jotka eivät voi tuottaa geneerisiä palkintoja, kuten osasia (esim., Athlon-luostari, Kauhujen talo), seuraavat vanhaa järjestelmää.
- Nostamme panoksia killan taistelukentillä! Tästä lähtien vain voitot timanttiliigassa vaikuttavat sijoitukseesi. Voitot alemmissa liigoissa eivät enää vaikuta sijoitukseesi, mikä nostaa kilpailullisen pelaamisen rimaa ja palkitsee huipputason menestyksestä.

Parannuksia
- Oletko koskaan kokenut turhauttavaksi sen, että et voi lukea koko tekstiä, koska se on katkaistu? Ymmärrämme tuon tuskan, varsinkin kun kyse on rakennusten palkinnoista, joista haluat kaikki yksityiskohdat. Parantaaksemme kokemustasi olemme ottaneet käyttöön automaattisen vierityksen liian pitkille teksteille! Tämä fiksu ominaisuus varmistaa, että näet kaikki tiedot ajoissa. Eikä siinä vielä kaikki - olemme ottaneet tämän parannuksen käyttöön myös antiikkikauppiaan vaihtolistalla, joten et jää paitsi kaupankäyntimahdollisuuksista.

Bugikorjauksia

Tehtävät:
- Olemme korjanneet ongelman, jossa pelaajat saattoivat vahingossa menettää tarinatehtävän pelin alkupuolella. Nyt voit olla varma, että pääset jatkamaan tarinatehtävää rautakaudella ilman odottamattomia keskeytyksiä.

Tutkimus:
- Merellisestä tulevaisuudesta näytti puuttuvan joitakin yksiköitä ja rakennuksia aikakauden yhteenvetonäkymässä. Olemme korjanneet tämän virheen ja lisänneet puuttuvat kuvat. Merellisen tulevaisuuden yhteenvetosi pitäisi nyt olla täydellinen kaikkine luvattuine ihmeineen.

Resurssit:
- Taianomainen lumisadepallo näytti virheellisesti tavarakuvaketta vihjeessään, vaikka se ei tuottanut tavaroita. Olemme poistaneet sen ja päivittäneet vihjeen näyttämään sen sijaan oikein tutkimuspisteet.
- Tutkimuspistepaketit eivät tulleet toimeen keskenään monipalkintoikkunassa, vaan ne seisoivat erillään sen sijaan, että ne olisivat pinoutuneet yhteen. Olemme rohkaisseet niitä olemaan seurallisempia, ja nyt ne pinoutuvat siististi, kuten on tarkoitus.
- Jotkin rakennukset, jotka tarjosivat tutkimuspisteitä satunnaistuotantona, eivät hyötyneet tutkimuspisteiden bonuksista oikein. Olemme korjanneet tämän ja varmistaneet, että tehosteita käytetään kuten pitääkin. Lisäksi näitä tutkimuspisteitä pystyttiin keräämään riippumatta palkin kapasiteetista, mutta nyt se ei enää onnistu.

Tehosteet:
- Syysviinitarha on suunniteltu etenemään seuraavaan aikakauteen kanssasi, mutta sen armeijatilastoja ei päivitetty vastaamaan tätä muutosta. Olemme varmistaneet, että sen tilastot päivittyvät nyt viipymättä, jotta sen suorituskyky pysyy aikakauden etenemisen mukaisena.

Profiilikuvat:
- Tarkkaavaiset pelaajat huomauttivat ristiriidasta luontotapahtuman profiilikuvien nimissä - ne eivät vastanneet ilmoitustamme. Korjasimme pelin nimet vastaamaan ilmoitusta, joten nyt kaikki on niin kuin pitääkin.

Mobiili
Huomaa, että mobiilipäivityksen saatavuus riippuu kaupoista ja se voi tapahtua joitakin päiviä selainversion julkaisun jälkeen. Peli ei välttämättä päivity samaan aikaan kaikilla laitteilla.

- Näetkö mainoksia, vaikka maksoit siitä, ettet saisi niitä? Näin kävi joillekin iOS-käyttäjille, jotka ostivat "Ei mainoksia" -tilauksen. Olemme korjanneet ongelmat, ja nyt mainokset poistetaan tilaajilta oikein, kuten on luvattu.
- Rakennusten päivittämisellä nopeasti peräkkäin oli se tahaton seuraus, että kaupungin väkiluku saattoi laskea negatiiviseksi kasvaneen väestövaatimuksen vuoksi. Olemme puuttuneet tähän ja estäneet negatiivisten asukaslukujen mahdollisuuden jatkossa. Jos kaupunkisi väkiluku on edelleen alijäämäinen, yritä järjestää se uudelleen varastoimalla tai poistamalla väkilukua vaativia rakennuksia tai ota yhteyttä tukitiimiimme, jos ongelma jatkuu.

Siinä kaikki tämän päivityksen osalta!

Olemme myös innoissamme voidessamme kertoa teille, mitä olemme viimeistelemässä - "Kvanttihyökkäyksiä!" Vallankumouksellinen kiltaominaisuutemme on tekemässä debyyttinsä Beta-serverillä. Samalla kun viimeistelemme sitä beta-julkaisua varten, älä missaa tätä viimeistä tilaisuutta liittyä killan jäseneksi ja olla ensimmäisten joukossa aloittamassa Kvanttihyökkäystä! Oletko innokas vaikuttamaan uusien tapahtumien ja ominaisuuksien kehittämiseen? Tämä on tilaisuutesi vaikuttaa pelin tulevaisuuteen ja varmistaa, että kaikki nauttivat parhaasta mahdollisesta sisällöstä. Kannustamme sinua hyppäämään suoraan toimintaan Beta-serverillä. Palautettasi ei vain arvosteta - se on tärkeää Forge of Empiresin kokemuksen muokkaamisessa. Valmistaudu tutkimaan, testaamaan ja vaikuttamaan pelimme kehityksen eturintamaan!

Kuten aina, otamme mielellämme vastaan palautetta Discordissa tai Facebookissa!

Forge of Empires -tiimi
Valitse kieli