Julkaisutiedot

Takaisin

Päivitys versioon 1.287

Forge of Empires päivitetään versioon 1.287 keskiviikkona 17. heinäkuuta.

Kuten aina, päivitys aiheuttaa pienen katkoksen, jonka aikana peli ei ole pelattavissa. Tässä päivityksessä on teknisiä parannuksia, bugikorjauksia, ja sisältöä tuleviin tapahtumiin.

Yhteisön ehdotukset

Tässä päivityksessä lisäämme ideoita, joita äänestitte hiljattain. Muistakaa, että osa ideoista on vielä keskustelussa ja tarkennuksessa, joten niitä saatetaan muuttaa, lykätä tai hyllyttää kehityksen aikana saadun tiedon mukaan.

• FOE-61885: Inventaariossa on nyt mahdollista tehdä hakuja sarjan nimen perusteella. Esimerkiksi haku "Sakura" näyttää kaikki Sakura-setin osat. (Selain ja sovellus)
  • FOE-67325: Killan perustajilla ja johtajilla on nyt mahdollisuus poistaa muiden killan jäsenten viestejä kiltaketjuissa! (Selain ja sovellus)
  • FOE-81583: Tehosteiden yleiskatsausta on laajennettu. Se näyttää nyt seuraavat tehosteet:
    • Kolikoiden tuotanto
    • Tarviketuotanto
    • Hyökkäävät yksiköt (Hyökkäävä armeija)
    • Kaupungin puolustajat (puolustava armeija)
    • Killan taistelukentän hyökkääjät (hyökkäävä armeija)
    • Killan taistelukentän puolustajat (puolustava armeija)
      (tilastoa ei vielä käytetä, mutta voit jo kerätä vahvistuksen)
    • Killan retkikunnan hyökkääjät (hyökkäävä armeija)
    • Killan retkikunnan puolustajat (puolustava armeija)
    • Kvanttihyökkäyksen hyökkääjät (hyökkäävä armeija)
    • Kvanttihyökkäyksen puolustajat  (Puolustava armeija)
    • Kvanttihyökkäyksen kolikkotuotanto
    • Kvanttihyökkäyksen tarviketuotanto
  • Lisäksi teimme muutoksia armeijan tehostekuvakkeisiin, jotta ne olisi helpompi erottaa toisistaan, erityisesti yhdistetyt hyökkäys- ja puolustusvahvistukset. (Selain ja sovellus)
  • FOE-82835: Tuotantokarusellia on laajennettu: Se on nyt käytettävissä myös parhaillaan tuotannossa oleville rakennuksille, mikä helpottaa useiden tuotantojen peruuttamista peräkkäin, jos haluat tuottaa jotain muuta. (Selain ja sovellus). (Selain ja sovellus)
  • FOE-82837: Puolustava armeijasi on nyt oletusarvoisesti piilotettu. Se on käytettävissä vain, kun avaat armeijanhallinnan kaupungistasi. Aiomme myös lisätä sille asetuksen myöhemmin. (tällä hetkellä vain selain).
  • FOE-81893: Jälleenrakennustilassa rakennustyyppi sekä tievaatimus näytetään nyt jokaisen rakennuksen kohdalla! (lisätty nyt myös sovellukseen)
  • FOE-82872: Nyt on mahdollista luoda useita tarjouksia kerralla! Kun luot kaupantarjousta, valitse yksinkertaisesti, kuinka monta tarjousta haluat luoda (tällä hetkellä vain sovelluksessa).

Bugit

• FOE-82945: Lohikäärmeen henkäys ei ollut helposti löydettävissä inventaariosta käyttämällä apostrofia. Nyt voit löytää sen!
  • FOE-82877: Kun Kvanttihyökkäykseen mentiin ja sieltä poistuttiin, kun rakennusvalikko oli avoinna, ruudukko näytti edelleen ruudukkoa. Tämä on nyt korjattu.
  • FOE-82992: Jotkin killat saivat sisäisen virheen yrittäessään päästä Kvanttihyökkäykseen. Vaikka kyseiset killat on korjattu manuaalisesti, perimmäinen syy on nyt myös poissa, joten se ei tule toistumaan.
  • FOE-82825: "Korvaa yksiköitä" -painikkeen käyttäminen saattoi lisätä silmämääräisesti liitettyjen yksiköiden määrää armeijassasi. Tämä näyttöongelma on korjattu.

Mobiili

Muista, että mobiilipäivityksen saatavuusaika riippuu kaupoista ja voi olla joitakin päiviä selainversion julkaisun jälkeen. Älä ylläty, jos päivitys ei näy mobiililaitteissasi täsmälleen samaan aikaan.

• Tällä kertaa pelin mobiili-versioon ei ole tehty muita erityisiä muutoksia. Aiemmin mainitut Yhteisön ehdotukset ovat kuitenkin saatavilla vasta, kun päivität sovelluksesi versioon 1.287.

Siinä kaikki tämän päivityksen osalta!

Jos olet kiinnostunut, meillä on vielä muutama asia jaettavana! Ensinnäkin, jatkamme yhteisön ehdotusten parissa työskentelyä. Sen lisäksi valmistelemme myös Huomisen huolenpito-tapahtumaan muutoksia pelaajien palautteen perusteella, erityisesti Maailman haaste-tapahtuman osalta! Voit testata joitakin näistä lisäyksistä ja seurata kehitystä, jos liityt betapalvelimellemme.!

Jos haluat antaa meille palautetta tästä versiosta, käy osoitteessa Discord tai Facebookissa!

Ystävällisin terveisin,
Forge of Empires tiimisi