Tapahtumat

Takaisin

Veljeskunta tapahtuma 2024: Mekaniikka

Yleiskatsaus

Palkinnot

Mekaniikka

Kuinka osallistua Veljeskunta tapahtumaan

Veljeskunta tapahtumaan osallistuminen on yksinkertaista! Anna Squire Primrosen opastaa sinua matkallasi.

Klikkaa Veljeskunta banneria päästäksesi alkuun:
0ebdda7832759dfe04f9a986b5d07fb4
Kun avaat tapahtumaikkunan, sinua tervehtii valtakunnan kartta. Vasemmalla puolella näet suuren juhlasalin, ja keskellä on yksi valtakunnan kaupoista. Napsauta kauppaa, niin voit alkaa valmistaa elintarvikkeita juhlia varten. Kun tuotanto on valmis, elintarvikkeet ovat noudettavissa. Voit kuljettaa ne klikkaamalla vasemmassa alakulmassa olevaa hevosta ja vaunuja. Vaunut hakevat elintarvikkeet kaupasta ja toimittavat ne juhlasaliin. Kun elintarvikkeet on toimitettu turvallisesti, klikkaa juhlasalia varastoidaksesi ne.
3db6618d68a007018f0c9afd842e58f6Käytä juhlatarvikkeita kauppojen päivittämiseen, mikä parantaa tuotantoa ja maksimoi tuotanto. Voit myös päivittää vaunuja ja juhlasalia parantaaksesi sitä, kuinka paljon elintarvikkeita vaunut voivat kuljettaa ja kuinka tehokkaasti juhlasali voi käyttää toimitetut tavarat.Tässä on lyhyt katsaus tärkeimpiin rakennuksiin, joiden kanssa voit olla vuorovaikutuksessa:

d5ac9446bd9d5051194ab2e901d98f79Juhlasali
Täällä säilytät kaikki elintarvikkeesi ja ansaitset vastineeksi jalokiviä. Juhlasali sijaitsee joen toisella puolella kaupoista, joten elintarvikkeet on kuljetettava hevosvaunuilla. Kun ruoka on toimitettu, sitä säilytetään, kunnes sinä tai valvojasi voit käyttää sitä.
1fd4965e32b1d2e0c98b05cec77336c6Vaunut
Vaunuissa ylläpidät ja laajennat vaunujasi. Parantamalla vaunuasi jalokivillä se voi kuljettaa enemmän elintarvikkeita ja matkustaa nopeammin valtakunnan halki.
90dec8d4e806e3ee9f98054384a6d3fcMaustetavaratalo
Maustetavaratalo on ensimmäinen tapahtumassa avattava tehdas. Maustetavaratalon avaaminen on ilmaista.
faf4cd33f7c46061333f8201e41e54b4Juomatavaratalo
Juomatavaratalo on tapahtuman toinen avattava tehdas. Juomatavaratalo avaaminen maksaa 1,1k, kun se on saatavilla.
f6fc9ca861791001eab20063dbfc428dMaatila
Maatila on kolmas tapahtumassa avattava tehdas. Farmin avaaminen maksaa 1,2M, kun se on saatavilla.
414d0cb6e12b565e2e47b86900986bdbLeipomo
Leipomo on tapahtuman neljäs avattu tehdas. Leipomo maksaa 1,6B, kun se on avattu.
5902f888203fb3cb8ac9abfa9aaead3aGourmet lihakauppa
Gourmet lihakauppa on tapahtuman viides avattava tehdas. Gourmet lihakauppa maksaa 111B, kun se on käytettävissä.

Parantamalla ja hallinnoimalla näitä rakennuksia olet hyvässä vauhdissa valmistaaksesi suurimman juhla-aterian, jonka valtakunta on koskaan nähnyt!

Mitä numerot tarkoittavat?

(1M) 1 miljoona1000 x 1 000
(1B) 1 miljardi1000 x 1 miljoona
(1T) 1 biljoona1000 x 1 miljardi
(1Q) 1 kvadriljoona1000 x 1 biljoona

Miten MAX-painike toimii?

f09c3d0ea1b69ae4f26c7cc217e63831Käyttämällä Max-painiketta näet kerralla päivitettävien tasojen enimmäismäärän kerätyillä juhlatarvikkeilla sen sijaan, että päivittäisit tason kerrallaan. Jos Max-valintaruutu on aktivoitu, mutta sinulla ei ole tarpeeksi tarvikkeita päivitystä varten, näyttöön ilmestyy +1 ja kustannukset, mutta se on harmaana, mikä osoittaa, että sinulla ei ole vielä tarpeeksi tarvikkeita päivitystä varten.

Valvojien palkkaaminen

7bebe887666f90f6d8d3932738fb421a
Valitse kuvake ja maksa jalokivikustannus, jos haluat palkata valvojan. Nämä henkilöt automatisoivat tuotantoa ja lisäävät tehokkuutta. Sekä juhlasaliin että vaunuihin voi myös palkata valvojia koko prosessin automatisoimiseksi. Tasoita heitä jalokivillä tai erityisellä tehostimella parantaaksesi tuloksia entisestään!

Vinkki: Varmista, että tasapainotat valvojiesi tasot tuotannon maksimoimiseksi! Valvojien laiminlyönti voi hidastaa edistymistäsi tapahtumassa!

Tehosteet

Ansaitse nämä eksklusiiviset palkinnot kilpailuhaasteissa!

bd47bedc62fc986cb65c8a1c92a9a542Kuninkaan Kronometri
Nopeuta tuotantoasi kahdella tunnilla ilman jalokiviä.
8751e905a5476a51a47014affba3ecd2Kuninkaallinen etenemisen sinetti
Päivitä valvojasi käyttämättä jalokiviä.
fc17c14e60299995796a71a970fb1d35Monarkin provisiopäätös
Saat alennusta seuraavaan juhlaan etenemiseen tarvittavien juhlatarvikkeiden määrästä. Käytettävissä kerran juhlaa kohti.

Tehtävät ja pääpalkinnon voittaminen

d28dc747e4276488d6b24120dec41a74

Tapahtumaikkunan yläosassa on luettelo kolmesta tehtävästä. Kun suoritat tehtävän, voit kerätä sen, mikä edistää etenemistänne kohti pääpalkintoa. Suorita 25 tehtävää ansaitaksesi pääpalkinnon! Jos olet epävarma siitä, mitä jokin tehtävä vaatii, napsauta luettelon oikealla puolella olevaa nuolta saadaksesi yksityiskohtaisen yleiskatsauksen. Kun olet kerännyt tehtävän, sen tilalle tulee uusi tehtävä, jonka avulla voit jatkaa etenemistä kohti pääpalkintoa. Muista kuitenkin, että lopulta Squire Primroselta loppuvat tehtävät, jotka voit suorittaa.

Tehtävät ovat loppuneet, mitä nyt?!

Kun olet valmis siirtymään seuraavaan juhlaan, olitpa sitten suorittanut kaikki nykyisen juhlan tehtävät tai haluat vain edetä, napsauta "Seuraava juhla" -painiketta.
60ef27a7d7f788105e64dd6acbdcc6fd
Tämä painike sijaitsee tapahtumaikkunan oikeassa alakulmassa, ja se aktivoituu, kun sinulla on käytettävissäsi 8,4 kvadriljoonaa (8,4Q) juhla-annoksia.
07884222b629abeba81dade3fe7ead64
Kun olet vahvistanut päätöksesi jatkaa, sinulle näytetään valikoima palkintolaatikoita. Kunkin laatikon käytettävissä olevat palkinnot näkyvät näytön yläosassa. Ensimmäinen avaamasi palkintolaatikko on ilmainen, mutta jos haluat kokeilla onneasi toisella laatikolla, se maksaa jalokiviä. Jos päätät avata kaikki kuusi palkintolaatikkoa, saat bonuspalkinnon.
7f145b86e3bebc73e28ccb32da847d66Kun olet avannut laatikot, sinulle näytetään kuusi uutta palkintolaatikkoa, jotka voit avata käyttämällä jalokiviä, tai voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen uudessa juhlaillallisessa napsauttamalla "Jatka"-painiketta.