Julkaisutiedot

Takaisin

Päivitys versioon 1.292

6f63547237ef1dc0926edc82c99b41b0

Forge of Empires päivitetään versioon 1.292 keskiviikkona 25. lokakuuta.
Kuten aina, päivitys aiheuttaa pienen katkoksen, jonka aikana peli ei ole pelattavissa. Tässä päivityksessä on teknisiä parannuksia, bugikorjauksia, ja sisältöä tuleviin tapahtumiin.

Parannukset

• FOE-84211: Tehtävä "Valtaa Eldenborough" suoritetaan nyt automaattisesti, kun otat koko provinssin haltuusi.

Vikakorjaukset

• Rakennukset
    • FOE-83977: Rakennusten päivittäminen hopeisilla tai kultaisilla valintasarjoilla (valitsemalla normaali päivitys siellä) ei sulkenut päivitystilaa, kun saavutettiin maksimitaso normaaleilla sarjoilla. Nyt se tekee tämän, aivan kuten käytettäessä normaaleja Upgrade/Selection Kittejä.
    • FOE-84209: Kalliopolku lopetti Gentianan tuulimyllyn ketjun. Voit nyt kiinnittää muita ketjunosia sen jälkeen uudelleen.
    • FOE-83954: Animaatioiden kytkeminen päälle/pois päältä muutti rakennusten rakennuskuvaa. Se pysyy nyt yhtenäisenä.
    • FOE-84313: Syksytapahtuman nousseissa rakennuksissa ei ollut infonäyttöä. Se näytetään nyt.
  • Käyttöliittymä
    • FOE-84208: Myyntivalikossa rakennuksen aikakauden nimessä ei enää ole rivinvaihtoa väärässä kohdassa.
  • Kvanttihyökkäykset
    • FOE-84220: Kvanttihyökkäystä avattaessa saattoi ilmestyä virheilmoitus "Aktiivista kautta ei löytynyt". Tämä on korjattu.
    • FOE-84490: Pomojen etenemiskustannukset eivät olleet johdonmukaisia. Se on nyt sama kaikilla kartoilla.
  • Tutkimus
    • FOE-84267: Avoimien ja jo avattujen tekniikoiden tutkimustyökalut eivät näkyneet. Ne ovat nyt palanneet!
  • Tehtävät
    • FOE-84059: Tehtävän"Gain Control" kuvaus ei vastannut todellista tehtävää. Se on nyt korjattu.
  • Wiki
    • FOE-84197: Joistakin rakennuksista puuttui linkki seuraavaan päivitykseen (esimerkiksi Asutusrakennus ylösnousemusversioihin). Se on nyt lisätty.

Mobiili

Pidä mielessä, että mobiilipäivityksen saatavuusaika riippuu kaupoista ja voi olla joitakin päiviä selainversion julkaisun jälkeen. Älä ylläty, jos päivitys ei näy mobiililaitteissasi täsmälleen samaan aikaan.

• FOE-84408: Kun olet Tapahtuman yleiskatsauksessa ja Avusta kaikkia on käynnissä, väärä palkinto saattoi näkyä lyhyen aikaa tehtävän suorittamisen yhteydessä. Näin ei enää tapahdu.
  • FOE-83544: Rajoitettuja rakennuksia ei voinut kerätä pyyhkäisemällä. Nyt voit tehdä juuri niin!
  • FOE-83902: Kun sinulla oli tasan 29 % tutkimuspistetehoste, näyttöön tuli 28 %. Nyt näytetään oikea arvo. Tämä oli vain näyttöongelma.
  • FOE-84351: Osasten määrä näytetään nyt Osaset-ikkunassa.

Siinä kaikki tämän päivityksen osalta!

Veljeskunta-tapahtuma on ohi beta-palvelimella ja se sai joitakin muutoksia rakennuksiinsa. Seuraava tapahtuma on jo karmean kulman takana! Voit testata näitä lisäyksiä ja seurata kehitystä, jos liityt beta-palvelimellemme!

Jos haluat antaa meille palautetta tästä versiosta, käy Discordissa tai Facebookissa!

Ystävällisin terveisin,
Forge of Empires -tiimisi