Tapahtumat

Tapahtumat

Tapahtumat

Miksi en saanut uutiskirjettä tapahtumasta?

Jos et saanut tapahtuman uutiskirjettä, se voi johtua useasta syystä. Syystä riippumatta kirjettä ei voida lähettää uudelleen. Emme myöskään pysty lisäämään tapahtuman valuuttaa manuaalisesti, mutta jos olet onnistunut löytämään viestin, saatat onnistua lunastamaan palkkiosi viestistä.


Sähköpostisi ei ole vahvistettu

Jos et ole vahvistanut sähköpostiasi järjestelmässämme, niin et saa uutiskirjeitä. Voit vahvistaa osoitteesi pelin asetuksista. Tämä koskee myös tilejä, jotka ovat liitettynä Facebookiin, sillä niissä on automaattisesti luotu sähköpostiosoite.


Olet hiljattain muuttanut sähköpostiosoitettasi

Jos olet muuttanut sähköpostiosoitettasi hiljattain on mahdollista, että viesti on lähetetty edelliseen osoitteesi. Muista tarkistaa vanha sähköpostisi.


Olet poistanut tilauksesi uutiskirjeestä

Jos olet poistanut tilauksesi uutiskirjeestämme, et enää saa uutiskirjeitä.


Sähköposti on joutunut spam-kansioosi

On mahdollista, että palveluntarjoajasi on merkannut viestimme "spam" viestiksi. Tarkista spam-kansiosi. On myös mahdollista, että palveluntarjoajasi estää viestimme kokonaan.


Sähköpostisi on täynnä, etkä enää pysty saamaan uusia viestejä

Useimmat palveluntarjoajat antavat sinulle rajallisen määrän tilaa. Jos olet saavuttanut rajan, et pysty vastaanottamaan uusia viestejä. Tarkista, että sinulla on vielä tilaa sähköpostissasi.


Sähköpostisi on asetettu epäaktiiviseksi

Jos et ole kirjautunut sähköpostiisi hyvin pitkään aikaan, palveluntarjoajasi on saattanut merkata sen epäaktiiviseksi. Tässä tapauksessa viestimme ei saata tulla läpi.