Yhteysvirheet ja tekniset ongelmat

Takaisin

Miten kopioin ja liitän viestejä chattiin?

Jos sinulla on Google Chrome -pohjainen selain, kuten Google Chrome tai Chromium, voit käyttää leikepöytääsi, eli voit valita tekstiä ja kopioida tai liimata sitä hiirelläsi. Se toimii näin helposti:

1. Kopioi haluamasi teksti valitsemalla se hiirelläsi, klikkaamalla hiiren oikealla painikkeella ja valitsemalla 'Kopioi'
  2. Klikkaa haluamaasi sijaintia hiiren oikealla painikkeella ja valitse 'Liitä'
  3. Ensimmäisen kerran kun käytät tätä toimintoa, selaimesi pyytää sinulta lupaa käyttää leikepöytääsi, joten valitse 'salli'.
Voit nyt käyttää kopiointia ja liittämistä halutessasi, ja sinulta ei enää kysytä uudelleen. Sallimalla pelin käyttää kopiointia/liittämistä peli voi käyttää ainoastaan tätä toimintoa, eikä mitään ylimääräistä.

Jos et käytä Google Chrome -pohjaista selainta, voit sen sijaan käyttää pikanäppäimiä: