Hírek

Hírek

Vissza

Kvantumportya újdonságok

Ti kértétek, mi megadjuk! A kvantumportya tovább emeli a lécet! Készülj a még jobb játékélményre, hiszen az újítások, melyeket most bejelentünk, mind a visszjelzések alapján készültek el! 


Az újdonságok május 8-án kerülnek a játékba!

Terjeszd ki a birodalmadat! 

Álmodj nagyot és növeld tovább a fővárosodat!  A már összegyűjtött kvantummedálokkal 10 új terjeszkedést helyezhetsz el a városodban. Mindegyik szint újdonsaggal szolgál, a költségek pedig kihívással és jutalommal egyaránt kecsegtetnek! Nezz rá a táblázatra, mely minden fontos információt tartalmaz birodalom mind eddigi legnagyobb kiterjesztéséhez. 

 

Terjeszkedés száma

Kvantummedál-költség

1

400.000

2

600.000

3

1.700.000

4

1.800.000

5

2.100.000

6

3.500.000

7

6.500.000

8

7.800.000

9

13.000.000

10

15.600.000



Új figyelmeztetések!


Az új push-üzenet rendszerrel sose maradsz le semmi fontosról! Állítsd be a beállítások fülön és tarts mindent szemmel az új portya kezdetétől a befejezett termelésekig, a nehézségi szint végéig és a kvantumműveletek maximum számának eléréséig. Szabd személyre, legyen egy saját asszisztensed és légy mindig képben a játékkal! 


  • Új elérhető kvantumportya: A céhvezetők ennek segítségével sose maradnak le a szezon kezdetéről!
  • Új kvantumportya kezdődött: Amint a vezető elindít egy új portyát, rögtön értesülsz róla!
  • Új nehézségi szint feloldva: Ne kész le a nehéz küzdelmeket! A 2 vagy nagyobb szintektől elérhető (az első a portya kezdetét jelzi).
  • A kvantumműveletek maximum számának elérése: Ne aludd át, hogy elérted a maximum kvantumműveletek számát!!
  • Befejezett termelés begyűjthető: Ezzel az értesítéssel egy jól működő gépezet lehet a portyát! Innentől kezdve mindig tudhatod, mikor kell begyűjten!


Újabb kihívások


Kíváncsi vagy mi vár rad a jövőben? Akkor szerencséd van: a következő csomópontok mindig láthatóak lesznek így te is felkészülhetsz, hogy milyen egységek és termékek lesznek szükségesek. Készíts el a megfelelő taktikát a találkozókhoz!



Nincs több találgatás! 


Mostantól nem kell mindig mindent ellenőrizned! Az újításnak köszönhetően a fővárosban is számon tarthatod ezeket a dolgokat, hogy még zavartalanabb lehessen a játékod!  



Készülj az újdonságokra és emeld új szintre a kvantumportyát!


A jövőben további újítások is várnak! 


Üdvözlettel,

A Forge of Empires csapata 

Nyelv kiválasztása