Gyémántok, csomagok & ajánlatok

Gyémántok, csomagok & ajánlatok

Vissza

Apple iOS - Megrendeltem a terméket de nem kaptam meg. Mit tehetek?

Sajnáljuk, hogy problémád akadt a vásárlásoddal kapcsolatban. Néhány esetben sajnos előfordulhat, hogy mobiltelefonnal történő vásárlás során nem kapod meg a kívánt terméket. Ez történhet a mobiltelefon internetkapcsolatának töredezettségéből, illetve megszakadásából adódóan. Azonban ne aggódj, mindenben segítségedre leszünk, hogy kézhez kapd a kívánt terméket! 

Ha vásároltál gyémántot, csomagot, vagy bármit az alkalmazáson keresztül a Forge of Empires játékban, azonban nem kaptad meg, akkor van néhány lépés, mellyel te magad is leellenőrizheted a folyamatot:

1, Egyszerűen nyisd meg újra az alkalmazáson belül a boltot; akár már itt megkaphatod a terméket.
2, Ha ez nem oldja meg a problémát, zárd be az alkalmazást és nyisd meg újra.

Így tudod helyesen bezárni a Forge of Empires játékot az iOS 7, vagy újabb operációs rendszereken:
  • Nyomd meg a Home gombot. A korábban megnyitott alkalmazásokat fogod látni.
  • Húzd jobbra, hogy megtaláld az alkalmazást, amit keresel.
  • Ahhoz, hogy be tudd zárni, felfelé kell húznod.

Ha a Forge of Empores játék újraindításával nem sikerült megoldani a problémát, kérünk hogy jelezd az ügyfélszolgálatunk részére. Ezt megteheted a játékon belüli beállításokban, ahol koppints a „kapcsolatfelvétel az ügyfélszolgálattal” lehetőségre, vagy egyszerűen csak kattints a gombra ez alatt a szöveg alatt. Az ügyfélszolgálati levél létrehozásakor kérünk, hogy az iTunes által adott bizonylatot is küldd el képernyőmentés formájában. A számla hasonló lesz ehhez:

Az iTunes vásárlások előzményeinek elérhetőségét itt találod.

Megjegyzés: Amennyiben a vásárlásod állapota “Függőben” van, még nem tudunk segítségedre lenni, ebben az esetben meg kell várnunk, hogy az Apple feldolgozza a vásárlást.


Minden egyes tranzakció a Forge of Empires játékban az iTunes-on keresztül történik, ezért közvetlenül az iTunes-szal kell kapcsolatba lépned, amennyiben a probléma továbbra is fennáll: elutasított fizetés, érvénytelen profil, alkalmazáson belüli vásárlás során.
További információért koppints ide.
Nyelv kiválasztása