Hvordan endrer jeg brukernavnet mitt i spillet?

Det er mulig å endre brukernavnet ditt hver 180 dag i Forge of Empires. Endring av brukernavn vil gjelde for alle verdener på kontoen og vil være synlig for alle spillere med en gang. Det nye brukernavnet vil også være nødvendig for å få tilgang til kontoen din også. Når du har endret brukernavnet ditt, blir ditt forrige navn frigjort etter 60 dager for alle andre spillere å ta det.

Når du velger ditt nye brukernavn, må du tenke på følgende:
  • Minste lengde: 4 tegn
  • Maksimal lengde: 24 tegn
  • Forbudte tegn : ! * " § ² ³ $ % & / { ( ) [ } ] \ ´ + ~ ' # _ : , ; < > | ^ °

Hvordan du endrer navnet i spillet?

1. Vennligst åpne spillinnstillingene.
2. Et nytt vindu åpnes. Velg fanen 'Profil'.
3. Velg alternativet 'Bytt brukernavn'. Et nytt vindu åpnes, der du kan legge inn nødvendige data for endringen.
4. Velg et nytt brukernavn og bekreft det også. For å kunne endre brukernavnet, må du også bekrefte denne endringen ved å angi passordet til spillkontoen.
5. Når du har bekreftet endringen, endres brukernavnet ditt og du blir logget av. Etterpå må du logge på med ditt nye brukernavn.
6. Hvis du åpner vinduet for navneskifte igjen, vil du se en nedtelling på 180 dager. Før nedtellingen når 0, vil du ikke kunne endre brukernavnet ditt igjen.

Jeg har ikke alternativet for navneendring i spillinnstillingene mine!

Hvis du ikke har muligheten til å endre navnet ditt i spillinnstillingene, er det sannsynlig at du får tilgang til spillet vårt via en partnerkonto som Google Play, Apple Game Center eller Facebook. I dette tilfellet har du aldri valgt et passord for spillet ditt og derfor ikke er i stand til å bekrefte endringen. I dette tilfellet, ta kontakt med supportteamet vårt, slik at vi kan hjelpe deg med å endre brukernavnet ditt.

I dette tilfellet må du allerede velge 3 navn å gi til supportteamet. De velger et av de presenterte navnene og vil endre det direkte i kontoen din, hvis navnet fremdeles er gratis og ikke bryter med noen spilleregler.