Eventer

Tilbake

Hva er eventer?

Eventer i Forge of Empires er der vi holder lengre konkurranse der du kan vinne spesielle premier, fullføre oppdragslinjer og få nye funksjoner i spillet! a2aba4fd0a13f26c67477a68b17672e6

De er ofte basert på sesongtyper slik som årstider eller høytider, men noen kan også basere seg på verden i Forge of Empires.

Siden eventer kun er for en liten periode om gangen, pass på at du ser en spesiell fane for eventen i spillet, som indikerer at en event er i gang.

Disse fanene kan noen ganger vise en teller som indikerer når eventen starter. Når du har åpnet vinduet kan du klikke på spm tegnetadd36417839172b9d8f876d70bc1d576-tegnet og se en kort beskrivelse av den.