Diamanter og pakker

Diamanter og pakker

Tilbake

Android - Jeg bestillte et produkt uten å få det hva kan jeg gjøre nå ?

GOOGLE PLAY
Vi er lei oss for at du opplever å ha problemer med kjøpet ditt. Uheldigvis så kan det i sjeldne tilfelle skje at du ikke mottar det du har kjøpt når du kjøper via mobil eller en mobil enhet. Dette kan komme av enten en mistet eller ustabil internettforbindelse til enheten din under innkjøpsprosessen. Men du trenger ikke vær bekymret, vi vil hjelpe deg så du mottar det du har kjøpt.

Om du har kjøpt Diamanter, en pakke eller noen annen inn-App artikkel i Forge of Empires, men ikke motatt noenting, så er det noen steg du kan gjøre selv:

1. Enkelt og greit åpne inn-App butikken igjen; da kan det hende produktet dukker opp
2. Om dette ikke løste problemet; Lukk Appen, og restarte den igjen. For å gjøre det, tving stopp Forge of Empires via enhetens innstillinger, under applikasjoner.

Om det ikke hjalp å restarte Forge of Empires, vennligst kontakt vårt kundeservice team. Det kan du gjøre ved å gå på spillsettinger. Trykk på support knappen der, eller enkelt og greit klikk på knappen under denne artikkelen.

For å kunne undersøke statusen på innkjøpet ditt, vil vi trenge ordrenummeret på det (Starter med GPA.**), som du kan finne på kvitteringen din som du skal ha motatt via E-mail fra Google. ver vennlig å kopier GPA nummeret i tekst, eller via "screenshot" og legg det ved når du lager en "ticket". Om du trenger, så kan du lære mer om din innkjøpshistorie via Google services, mer presist via this link.

Note: Uten ordrenummeret, er det ikke mulig å spore, eller returnere noen varer.

Hver eneste transaksjon i Forge of Empires går via Google Play. Derfor må du kontakte dem direkte om du har problemer som, nektet betaling, eller invalid konto når du prøver å gjøre et kjøp.

For mer informasjon, følg linken: here.

AMAZON APP

Om du har kjøpt Diamanter, en pakke eller noen annen inn-App artikkel i Forge of Empires via Amazon Appstore, men ikke motatt noenting, vennligst kontakt vårt kundesupport Team. Det kan du gjøre ved å gå på spillsettinger. Trykk på support knappen der, eller enkelt og greit klikk på knappen under denne artikkelen. Når du oppretter en "ticket", vennligst legg ved et "Screenshot" av kvitteringen som du fikk fra Amazon. Innkjøpsnotaen vil se ut omtrent som denne:


Lær hvordan du finner innkjøpshistorikken i Amazon here.

SAMSUNG GALAXY STORE

Om du har kjøpt Diamanter, en pakke eller noen annen inn-App artikkel i Forge of Empires via Samsung Galaxy Store, men ikke motatt noenting, vennligst kontakt vårt kundesupport Team. Det kan du gjøre ved å gå på spillsettinger. Trykk på support knappen der, eller enkelt og greit klikk på knappen under denne artikkelen. Når du oppretter en "ticket", vennligst legg ved et "Screenshot" av kvitteringen som du fikk fra Samsung. Du vil finne dine kvitteringer ved å gå til min side på Galaxy butikken. Innkjøpsnotaen vil se ut omtrent som denne: