Spiller mot Spiller arenaen

Tilbake

Hvordan setter jeg opp min forsvarshær i PvP Arena? (nettleser)

Når du har adgang til denne bygningen for første gang, vil du bli bedt om å tildele din forsvarshær til å eksklusivt delta i PvP Arena. En AI vil kontrollere dine forsvarende enheter når noen angriper deg, men din for forsvarshær kan når som helst endres gjennom knappen Hærledelse.

Din PvP Arena's forsvarshær vises med en gul ramme og et gyldent tårnikon, mens byens forsvarshær vises med en blå ramme pg et gydent skjold.
Men husk at hvis du trekker ut alle enhetene, vil du bli fjernet fra PvP Arena og miste fremgangen din.