Account

Account

Terug

Hoe kan ik mijn spelersnaam aanpassen?

In Forge of Empires is het mogelijk om je gebruikersnaam elke 180 dagen te wijzigen. De gebruikersnaamwijziging is van toepassing op alle werelden van het account en is meteen zichtbaar voor alle spelers. Je dient dus met je nieuwe gebruikersnaam in te loggen. Nadat je jouw gebruikersnaam hebt gewijzigd, wordt je vorige naam na 60 dagen vrijgegeven zodat elke andere speler deze kan gebruiken.


Houd bij het kiezen van je nieuwe gebruikersnaam rekening met het volgende:
  • Minimale lengte: 4 karakters
  • Maximale lengte: 24 karakters
  • Niet toegestane tekens ! * " § ² ³ $ % & / { ( ) [ } ] \ ´ + ~ ' # _ : , ; < > | ^ °


Hoe verander je je spelersnaam in het spel?

1. Open je spelinstellingen.
2. Er wordt een nieuw venster geopend. Selecteer het tabblad 'Profiel'.
3. Selecteer de optie 'Gebruikersnaam wijzigen'. Er wordt een nieuw venster geopend waarin je de benodigde gegevens voor de wijziging kan invoeren.
4. Kies een nieuwe gebruikersnaam en bevestig deze ook. Om de gebruikersnaam te kunnen wijzigen, moet je deze wijziging ook bevestigen door het wachtwoord van je game-account in te voeren.
5. Nadat je de wijziging hebt bevestigd, is je gebruikersnaam gewijzigd en word je uitgelogd van het spel. Je moet dus daarna inloggen met je nieuwe gebruikersnaam.
6. Als je het venster voor naamswijziging opnieuw opent, ziet je een aftelling van 180 dagen. Voordat het aftellen 0 heeft bereikt, kan je je gebruikersnaam niet opnieuw wijzigen.

Ik heb geen optie om mijn spelersnaam te wijzigen in mijn spelinstellingen!

Als je geen mogelijkheid ziet om je naam te wijzigen in je game-instellingen, dan is het waarschijnlijk zo dat je onze game opent via een partneraccount zoals Google Play, Apple Game Center of Facebook. In dit geval heb je nog nooit een wachtwoord voor je account gekozen en kun je de wijziging daarom niet bevestigen.

Neem in dat geval contact op met ons supportteam, zodat we je kunnen helpen je gebruikersnaam te wijzigen. Kies in dit geval al 3 namen uit om aan het supportteam te geven. Zij zullen een van de gepresenteerde namen selecteren en deze direct op je account toepassen, zolang de naam beschikbaar is en geen spelregels overtreedt.
Selecteer taal