Gildestrijdperken

Terug

Gildestrijdperken Update 2021: Waarom wordt niemand weergegeven als 'binnengedrongen' in de logboeken, terwijl er gevechten waren in een gemarkeerde sector?

Het indringer-logboek is een nieuwe verbetering die een invoer toont nadat een speler in je gilde een aanval heeft uitgevoerd op een 'geblokkeerde' provincie.

Dit wordt echter maar één keer per dag geactiveerd in dezelfde provincie, wat betekent dat als de speler meerdere aanvallen uitvoert, alleen de eerste invoer van de dag wordt geregistreerd. Als de speler de volgende dag doorgaat met het aanvallen van de provincie, wordt er bij de eerste aanval van de dag een nieuwe 'indringer'-logboek melding geactiveerd.