Update naar versie 1.276

Op 14 februari zullen we spelversie 1.276 installeren op onze werelden. De update kan ervoor zorgen dat de werelden en/of hoofdpagina voor korte tijd onbereikbaar zijn.

Opgeloste fouten
  • De filter popup in de geschiedenis van het stadhuis was niet goed uitgelijnd, we hebben dit nu verbeterd.
  • Tijdens het spelen van de nederzetting van het Mogolrijk kon je een foutmelding krijgen bij het verwijderen of verplaatsen van een kettinggebouw.
  • Sommige aanbiedingen werden meerdere keren getoond in de bonuslijst aan de rechterkant.
Overige
  • Op 31 januari hebben we het scherm geactiveerd waarbij je toestemming moet geven om advertenties te kunnen zien. Hou er rekening mee dat dit scherm aan de werking van advertenties niets verandert.
App wijzigingen
  • Lange gildenamen pasten niet altijd op het overzicht. We hebben nu meer ruimte beschikbaar gesteld zodat je de volledige gildenaam kan zien.
  • Gebouwen die fragmenten produceren konden incomplete tooltips tonen, je ziet nu weer alle informatie.

Mocht je feedback willen geven over deze spelversie, bezoek ons dan op Discord of op Facebook!