Nieuws

Nieuws

Terug

Verbeteringen aan de quantum invasies!


Jullie vroegen, en wij hebben geluisterd! De quantum invasies zijn op om jouw speelplezier te vergroten. Maak je klaar voor een betere reis nu we op basis van jullie feedback de nieuwste verbeteringen bekendmaken!

Deze wijzigingen zullen op 8 mei worden geactiveerd!

Breid jouw rijk uit! 

Droom groots en breid jouw hoofdstad uit! Met jouw quantum medailles kan je nu tot 10 extra uitbreidingen vrijspelen. Elk level brengt meer grootsheid naar jouw stad, met kosten die samengaan met jouw voortgang.
 
Uitbreiding
Vereiste quantum medailles
1400.000
2600.000
31.700.000
41.800.000
52.100.000
63.500.000
76.500.000
87.800.000
913.000.000
1015.600.000

Blijf op de hoogte met nieuwe notificaties!

Mis niets via onze aangepaste notificaties! Pas jouw waarschuwingen aan via de instellingen om op de hoogte te blijven van nieuwe invasies en voltooide moeilijkheden tot een volle balk quantum acties en op te halen producties!

  • Een nieuwe quantum invasie is beschikbaar: Gildeleiders hoeven nu nooit meer de start van een seizoen te missen!
  • Een nieuw invasie is begonnen: Nooit meer te laat! Ontvang een notificatie zodra jouw gildeleiding een invasie start!
  • Een nieuwe moeilijkheid is gestart: Wees niet te laat voor de moeilijkere gevechten! Deze komt alleen tevoorschijn op moeilijkheid 2 of hoger, aangezien de initiële moeilijkheid al wordt afgehandeld door de nieuwe invasie notificatie.
  • Quantum acties hebben de maximale capaciteit bereikt: Nooit meer te veel quantum acties! Je kan nu een bericht krijgen dat je ze moet uitgeven!
  • Productie kan worden verzameld: Word een productiemachine met deze notificatie! Je zal nu altijd weten dat er wat op te halen valt in jouw quantum nederzetting!

Bekijk aankomende uitdagingen

Benieuwd wat er gaat komen? Je kan nu een kijkje nemen in de toekomst! Bekijk toekomstige knooppunten via de QI kaart. Bekijk welke goederen en troepen er nodig zullen zijn, en plan jouw strategie!

Niet meer gokken!

Je hoeft nu niet meer constant te checken! Onze nieuwe visuele indicator in jouw hoofdstad geeft een melding wanneer er iets te verzamelen is of als jouw quantum acties balk vol is.


Maak je klaar om deze nieuwe onderdelen te spelen en je horizon te verbreden!

Blijf ons in de gaten houden voor meer updates en blijf veroveren!

Met vriendelijke groet,
Jouw Forge of Empires Team
Selecteer taal