Verbindingsproblemen en technische problemen

Terug

Hoe kan ik berichten kopiëren en plakken?

Wanneer je een op Chrome gebaseerde browser gebruikt, zoals Google Chrome of Chromium, kan je toegang verlenen tot jouw klembord, wat betekent dat je tekst kan selecteren en kan kopiëren of plakken via de muis:

1. Selecteer de tekst die je wil kopiëren met de muis en klik daarna op "Kopieer"
  2. Klik rechts met de muis waar de tekst wil plakken en kies "Plakken"
  3. De eerste keer dat je dit doet zal je de browser toegang moeten verlenen tot jouw klembord. Klik op "Toestaan"
Je kan nu naar wens kopiëren en plakken en zal hiervoor niet worden gestoord. Het toestaan van deze functionaliteit betekent slechts dat Forge of Empires het kan gebruiken om te kopiëren en te plakken, niets anders.

Wanneer je een niet-Chrome browser gebruikt, kan je het toetsenbord gebruiken: