Verbindingsproblemen en technische problemen

Verbindingsproblemen en technische problemen

Terug

Stoppen van Flash ondersteuning

Adobe stopt met het ondersteunen van Flash op 31 december 2020 en bovendien zullen ze de uitvoering van Flash-inhoud in Flash Player vanaf 12 januari 2021 blokkeren. Adobe raadt alle gebruikers ten zeerste aan Flash Player onmiddellijk te verwijderen om hun systemen te helpen beschermen.


"Hoe heeft dit invloed op mij?", vraag je je misschien af. In het geval dat je een pagina ziet die voorkomt dat je kan inloggen kan je simpelweg op de grote oranje knop drukken om naar HTML5 over te stappen en normaal Forge of Empires te spelen.

Daarnaast, indien je de gele balk hebt gezien in het spel en hier naartoe kwam door op de link van het artikel te klikken, betekent het dat jouw browser de moderne HTML5 standaarden niet ondersteunt. Overweeg om jouw browser te updaten of te veranderen om ervoor te zorgen dat je na 31 december 2020 nog kan genieten van Forge of Empires. Hieronder vind je de lijst van browsers die HTML5 NIET ondersteunen (jouw browser is daar waarschijnlijk een van)
 
Lijst van browsers die de HTML5 versie NIET zullen kunnen draaien
Internet Explorer (alle versies)
Edge (versies onder 14)
Opera (versies onder 15)
Google Chrome (versies onder 27)
Mozilla Firefox (versies onder 30) 
Safari (versies onder 9)

Hou er rekening mee dat 31 december de ondersteuning voor Flash stopt, wat betekent dat Microsoft ondersteuning voor Flash zal verwijderen met een Windows update en er zal geen manier meer zjin om Flash te downloaden. Forge of Empires blijft echter een Flash versie aanbieden voor spelers die dat nog kunnen gebruiken. Hou er echter rekening mee dat Adobe geen updates en beveiligingsupdates meer zullen leveren, we raden dus aan om Flash vooraf te verwijderen om problemen te voorkomen. Hier zijn de instructies voor Windows en Mac gebruikers.
Selecteer taal