Culturele Nederzettingen

Terug

Oud Egypte: Hoe kom ik bij het belegeringskamp?

Het belegeringskamp is een nieuw onderdeel dat is geïntroduceerd in de Oud Egyptische nederzetting. Het vrijspelen van een belegeringskamp is simpel, door de eerste 3 missies van de Oud Egyptische nederzetting te voltooien. Vervolgens kan je het belegeringskamp bereiken door op de piramide buiten jouw stad te klikken.

Het belegeringskamp geeft je elke 24 uur 3 gevechten, een makkelijk, normaal en moeilijk gevecht. Elk gevecht geeft je buit dat je kan gebruiken om culturele goederen te produceren.