Cont

Cum îmi schimb numele în joc?

Vă puteți schimba numele de utilizator la fiecare 180 de zile în Forge of Empires. Modificarea numelui  se va aplica tuturor lumilor contului și va fi vizibilă imediat pentru toți jucătorii. Noul nume de utilizator va fi apoi necesar și pentru accesarea contului. După ce schimbare, numele anterior va fi eliberat după 60 de zile pentru ca orice alt jucător să îl poată prelua.

Atunci când vă alegeți noul  nume de utilizator, vă rugăm să luați în considerare următoarele:
  • Lungime minimă: 4 caractere
  • Lungime maximă: 24 caractere
  • Caractere interzise: ! * " § ² ³ $ % & / { ( ) [ } ] \ ´ + ~ ' # _ : , ; < > | ^ °

Cum îmi schimb numele?

1. Deschideți Setările jocului.
2. Se va deschide o fereastră nouă. Vă rugăm să selectați fila „Profil”.
3. Selectați opțiunea „Schimbă-ți numele de utilizator”. Se va deschide o nouă fereastră, unde puteți introduce datele necesare pentru modificare.
4. Vă rugăm să alegeți un nou nume și să îl confirmați. Pentru a putea schimba numele, trebuie să confirmați această modificare, introducând parola contului  de joc.
5. După confirmare, numele va fi schimbat și veți fi deconectat. Ulterior, trebuie să vă conectați cu noul  nume de utilizator.
6. Dacă deschideți din nou fereastra de schimbare a numelui, veți vedea o numărătoare inversă de 180 de zile. Până când numărătoarea inversă ajunge la 0, nu vă veți mai putea schimba din nou numele de utilizator.


Nu am opțiunea de schimbare a numelui în Setări!

Dacă nu aveți opțiunea de a vă schimba numele în Setările jocului, atunci probabil accesați jocul nostru printr-un cont de partener precum Google Play, Apple Game Center sau Facebook. În acest caz, nu ați ales niciodată o parolă pentru joc și, prin urmare, nu puteți confirma modificarea. În acest caz, vă rugăm să luați legătura cu echipa noastră de Suport, astfel încât să vă putem ajuta să vă schimbați numele de utilizator.

În acest caz, vă rugăm să alegeți deja 3 nume pe care să le comunicați echipei de Suport. Vor selecta unul dintre numele prezentate și îl vor schimba direct pe cont, dacă numele este disponibil și nu încalcă regulile jocului.
Selectează limba