Așezări culturale

Așezări culturale

Înapoi

Imperiul Mogul: Unde este mini-jocul?

Unde este mini-jocul?

De data aceasta, nu veți găsi nicio clădire interactivă suplimentară la periferia așezării, ceea ce înseamnă că nu există nicio opțiune suplimentară disponibilă la finalizarea celei de-a șasea misiuni la de așezare culturală (cum sunt negustorul în Japonia Feudală, piața locală la azteci etc), deși puteți obține în continuare o recompensă suplimentară prin atingerea acestei etape.

„Asta înseamnă că nu vom avea asistență pentru a termina mai repede această așezare culturală?!”, s-ar putea să întrebați. De această dată, întreaga așezare a Imperiului Mogul este puzzle-ul și mini-jocul pe care trebuie să-l rezolvați. Aflați imediat cum. Avem două tipuri de clădiri diplomatice, două mici și trei mari, iar acestea funcționează pe baza mecanismului de lanț și de set, pentru a spori frumusețea și producția așezării.

Abilitatea de lanț și de set la clădiri (diplomatice)

Clădirile diplomatice mici au abilitatea de lanț, ceea ce înseamnă că le puteți atașa pe laturile ambasadei, sau mai bine spus, la intrare! Când conectați aceste clădiri, creșteți totalul diplomației din așezare. Puteți atașa canale de apă pe laturi sau alei la scările din fața Ambasadei (aleile nu vor oferi bonusuri dacă sunt conectate în partea din spate).

Vă rugăm să rețineți că puteți amplasa aceste clădiri de diplomație oriunde, dar ele vă vor oferi bonusuri suplimentare numai dacă le conectați în mod corespunzător la Ambasadă.
Între timp, clădirile diplomatice mari au abilitatea de set, ceea ce înseamnă că puteți colecta bunuri culturale suplimentare o dată pe zi, plasând clădiri mari unice lângă Ambasadă (oriunde aproape de ea, nu neapărat în lateral sau în față).

Există trei clădiri mari, pentru a folosi pe deplin potențialul așezării, va trebui să le construiți pe toate. Puteți obține până la trei bonusuri de set, care însă se acordă numai prin plasarea de clădiri diferite! Cu alte cuvinte, dacă plasați trei din aceeași clădire diplomatică mare, veți primi doar un bonus, nu trei! Deci, asigurați-vă că evitați repetarea aici.
Acum, că știți regulile de bază ale acestei așezări, poate vă întrebați care este provocarea pe care o aduce. Ei bine, conectarea tuturor acelor clădiri împreună nu este o sarcină ușoară, deoarece trebuie să decideți ce expansiuni merită deblocate și ce impedimente eliminate, deoarece trebuie să faceți loc și clădirilor rezidențiale și celor de bunuri.
Selectează limba