Sistemul Castel

Sistemul Castel

Înapoi

Sistemul Castel: Cum îmi cresc nivelul Castelului?

În prima secțiune, veți vedea o bară de progres și un număr la capătul ei. Acest număr indică nivelul Castelului la care vă aflați în prezent. În partea dreaptă a nivelului, se află un cufăr pe care îl puteți colecta o dată pe zi. Cufărul conține Puncte Castel, iar suma acordată crește cu fiecare colectare. Dacă ratați o zi, seria de puncte nu o ia de la capăt. După șapte zile de colectare, veți obține o recompensă bonus mai mare, apoi aceasta se va reseta și va reîncepe.


Puteți câștiga Puncte Castel dacă jucați în mod activ în fiecare zi, până la o anumită limită. Terminați cu succes bătăliile și negocierile, avansați în Expediția ghildei, cumpărați și câștigați obiecte la Comerciantul de antichități sau terminați cu succes provocările zilnice. Pe lângă asta, puteți obține Puncte Castel pentru achiziții în joc.

În plus, pentru a vă recompensa activitatea, există un mecanism de colectare a punctelor în serie. Cufărul expiră întotdeauna la miezul nopții și, de îndată ce îl colectați pentru prima dată, veți începe un ciclu. Cu fiecare colectare suplimentară a cufărului, cantitatea de puncte va crește, dar există o cantitate maximă de puncte pe care o puteți obține în cadrul seriei. În cele din urmă, atunci când atingeți acest maxim de colectare, ciclul va reîncepe.

La deschiderea unui cufăr în fereastra Castelului, veți primi informații despre câte puncte ați adunat, care este nivelul actual de colectare și următoarea cantitate de puncte preconizată. Vă rugăm să țineți cont de faptul că seria dvs. poate fi întreruptă în cazul în care uitați să colectați într-o zi, ceea ce înseamnă că aceste puncte vor fi puse pe pauză.


Selectează limba