Câmpuri de luptă ale ghildelor

Câmpuri de luptă ale ghildelor

Înapoi

Noutăți la Câmpurile ghildelor 2021: Ce este nou?

Vă anunțăm cu încântare că vă așteaptă câteva actualizări importante pentru Câmpurile de luptă ale ghildelor!

Odată cu această actualizare, se vor include:

  1. O hartă nouă
  2. Nume de provincii îmbunătățite
  3. Recompense noi
  4. O nouă afișare a ligilor câmpurilor de luptă în prezentarea ghildei
  5. Îmbunătățiri de utilizare

1 - Hartă nouă - Arhipelagul cascadelor


Puncte de început
Detalii

  • hexagon
  • 5-8 ghilde
  • 61 provincii în total
  • 3-6 provincii învecinate


Hărțile vor alterna și vor fi specifice fiecărei lumi, ceea ce înseamnă că în lumea voastră se va juca aceeași hartă în același timp, iar odată ce sezonul se termină, veți alterna cu o altă hartă în sezonul următor.

Informație importantă -  Cu noua hartă, va exista un set diferit de recompense personale obținute în urma luptelor și negocierilor!

2 - Nume de provincii îmbunătățite

De asemenea, am modificat sistemul de denumire pe hartă, astfel încât acum este mai ușor să coordonați atacurile și să știți împotriva cărei provincii anume doriți să acționați.

Înainte de această actualizare, fiecare provincie era identificată printr-o literă și un număr. Litera indica direcția și sectorul (de exemplu, D este sectorul de sud-vest), iar numărul inelul în care se află provincia (de exemplu, 1 este inelul 1). Cu această actualizare, am introdus următoarea schimbare:

Pentru a găsi mai precis provincia, am adăugat încă o literă, pentru a indica poziția provinciei în cadrul sectorului și inelului.

3 - Recompense noi

Numai pe noua hartă cu Arhipelagul cascadelor, veți câștiga fragmente pentru a construi Mărețul elefant.

Este o clădire 4x3, care poate fi îmbunătățită până la 8 niveluri. Pe măsură ce o modernizați, veți primi diferite bonusuri, printre care: un bonus la producția de monede, Puncte Forge, precum și bunuri pentru tezaurul ghildei și o creștere a puterii ghildei! În fine, și cel mai important, există, și un bonus de atac pentru armatele voastre de atac!

La al optulea și ultimul nivel, veți avea de făcut o alegere, care reflectă varietatea de roluri pe care elefantul le-a avut de-a lungul timpului! Veți alege să vă angajați Marele Elefant în luptă, în comerț sau în sprijin? Cu aceste trei opțiuni, decizia este în mare parte în mâinile voastre!

Regalitatea elefantului
Bazarul elefantului
Citadela elefantului

O bogăție inimaginabilă vă așteaptă cu această alegere! Primiți un bonus îmbunătățit pentru producția de monede și Puncte Forge în plus.

Sunteți un comerciant din fire și, de asemenea, un jucător de echipă. Primiți mai multe bunuri în tezaurul ghildei!
Lăsați-i pe ceilalți, este vorba de bonusul de atac. E timpul să mergeți în bătălie cu bonusul de atac mărit pentru armatele voastre de atac. Veți fi de neoprit!

Informație importantă -  Setul de recompense de la Mărețul Elefant este specific noii hărți (Arhipelagul cascadelor) și nu va înlocui setul de recompense pentru harta anterioară (Arhipelagul vulcanului). Prin urmare, puteți câștiga în continuare Statuia de onoare și Drumul spre victorie în cadrul hărții anterioare!

Completare cu clădiri în lanț - Grădina irizată

Și totuși, nu doar atât puteți câștiga în urma unei campanii de succes! Într-adevăr, participanții din liga de diamant și platină pot câștiga și fragmente din grădina irizată. Cu destule fragmente, puteți construi una dintre cele trei posibile aspecte ale clădirii și puteți consolida performanțele Mărețului vostru elefant!


Când e conectată:
  • Bonus de fericire
  • Bonus defensiv pentru armata de atac
  • 3 bunuri
  • 1 Punct Forge
Important - Deoarece este o clădire în lanț, va trebui să fie conectată la Mărețul Elefant pentru a primi anumite bonusuri.

4 - Noua afișare a ligilor câmpurilor de luptă în prezentarea ghildei

Pentru a vă ajuta să urmăriți progresul în Câmpurile de luptă ale ghildei, precum și pentru a vedea succesele din trecut, am actualizat meniul ghildei pentru a include un nou afișaj al clasamentului! Acesta poate fi găsit astfel:

   
Veți vedea modificările de mai jos în ecranul Prezentare generală a ghildei:

1 - Include detalii cu privire la numărul de victorii ale ghildei voastre pe un câmp de luptă, precum și numărul de puncte de ligă ale ghildei.

2 - Dacă treceți peste (sau atingeți) afișajul Câmpurilor de luptă ale ghildei, puteți vedea o fereastră pop-up care arată participarea ghildei voastre (și anume, câte câmpuri de luptă a terminat ghilda voastră în liga respectivă.

Informație importantă -  Informațiile din meniul de profil al ghildei vor fi afișate numai după ce ghilda voastră a realizat numărul minim de puncte de acțiune (40 în total). Punctele de acțiune se acordă pentru finalizarea bătăliilor (1 punct) și pentru negocieri reușite (2 puncte).

5 - Îmbunătățiri de utilizare

Îmbunătățirile calității vieții sunt schimbări mici, dar cu impact, făcute pentru a îmbunătăți experiența pe termen lung a utilizatorului într-un joc. Pentru această actualizare, am modificat afișajul, oferind o nouă vizualizare care arată detalii despre sectoarele individuale, precum și extinderea jurnalelor disponibile în cadrul Câmpurilor de luptă.

Îmbunătățiri de afișaj

Prin activarea acestei opțiuni, puteți vedea informații despre provincii:

Odată activat butonul „pornit", veți avea acum un afișaj care arată numele provinciei (de exemplu, A5B), precum și numărul total de locuri de construcție disponibile.

Odată activat butonul „pornit", această vizualizare va afișa și scuturile ghildei, precum și care provincii sunt „vizate" și care sunt „ignorate".

Sfat important - În timp ce această vizualizare afișează scuturile ghildei, coordonatele provinciei, precum și provinciile „vizate" și „ignorate", există și informații importante și relevante în cealaltă vizualizare. Prin urmare, e bine să comutați între „pornit" și „oprit".

 Jurnale îmbunătățite

Am îmbunătățit jurnalele câmpurilor de luptă pentru a include mai multe informații:

1 - Când o provincie este cucerită de ghilda voastră, ghilda va primi informații suplimentare cu privire la jucătorul care a făcut ultima acțiune de cucerire. De asemenea, va fi afișată și ghilda de la care a fost cucerită provincia (cu excepția cazului în care aceasta nu era deținută de o ghildă, iar în acest caz va fi afișat doar numele provinciei și al jucătorului care a cucerit-o).

2- În plus, am adăugat și un jurnal cu „intruși", care va arăta jucătorii care au întreprins o acțiune într-o provincie „ignorată". Prin urmare, ghilda va ști cine nu respectă instrucțiunile!


Informație importantă - În ceea ce privește jurnalul de „intruși", acesta va fi afișat doar pentru membrii proprii ai ghildei și doar la primul atac al zilei al unui membru într-o provincie „interzisă". Atacurile ulterioare pe parcursul zilei asupra aceleiași provincii nu vor declanșa jurnalele. Cu toate acestea, un alt atac în ziua următoare (în aceeași provincie), va declanșa un alt jurnal.
Selectează limba