Incursiuni cuantice

Incursiuni cuantice

Înapoi

Incursiuni cuantice: Cum funcționează harta cuantică?

Harta incursiunilor cuantice este călătoria supremă, care vă va purta prin diverse confruntări, până când veți da piept cu boss-ul final.

Pentru a vă deplasa între noduri, aveți nevoie de acțiuni cuantice. Suma maximă a lor este de 100.000 și se reîncarcă în timp, cu o rată de 5 000/oră, o setare îmbunătățită de clădirile rezidențiale ale așezării.

Confruntări

Odată ce ajungeți la un nod, veți avea parte de o confruntare. Există mai multe tipuri posibile:




Armată de atac/apărare
Locotenent de atac/apărare
Donație: Bunuri/monede și provizii/unități
Fortăreață de atac/apărare
Garnizoană de atac/apărare
Garnizoană de fortificare
Boss de atac/apărare
Confruntări de luptă cu inamici de putere medie
Confruntări de luptă cu inamici mai puternici
La aceste noduri, va trebui să donați aceste resurse pentru a le rezolva
Aceste confruntări cu inamici mai puternici oferă bonus pentru nodul boss, dacă nu sunt rezolvate!
Odată rezolvate, aceste noduri cu inamici mai puternici vă întăresc ghilda în lupta cu boss-ul
Întăriți-vă ghilda în lupta cu boss-ul, rezolvând acest nod cu donarea de unități
Cel mai puternic inamic din dificultatea actuală a incursiunii. Rezolvați acest nod pentru a termina dificultatea și a trece la următoarea!

Fiți atenți la provocări! Confruntările de luptă pot oferi un bonus special pentru utilizarea anumitor tipuri de unități. Căutați o indicație: „Învinge armata folosind doar aceste unități" pentru a obține mai multe puncte de progres și recompense.


Confruntările de luptă

Nodurile de luptă pot reprezenta o provocare suplimentară, care vă va cere să le eliminați folosind doar anumite tipuri de unități. Gestionați-vă așezarea și coordonați-vă cu ghilda, pentru a avea întotdeauna colegi care pot finaliza o provocare. Cei care o fac vor primi puncte de progres suplimentare și o recompensă potențială sporită de nod.

Apăsați pe nodul activ pentru a intra într-o confruntare.
Când intrați într-un nod, veți vedea o bară cu numărul de puncte de progres pe care trebuie să le adunați împreună cu ghilda pentru a cuceri nodul respectiv.
În captura de ecran, am marcat unitățile preferate. Folosind doar unitățile preferate atunci când luptați, veți obține un progres dublu față de utilizarea altor unități.

Acesta este numărul de acțiuni cuantice pe care le aveți în prezent. Dacă nu mai aveți suficiente, puteți cumpăra mai multe cu cristale cuantice, apăsând semnul +
Așa puteți începe o luptă. Costă acțiuni cuantice. Apăsați butonul din partea de jos a ferestrei, pentru a plăti și a intra în luptă.
Această fereastră arată recompensele potențiale când se atacă nodul. Șansa de a obține o recompensă atunci când dați o luptă este afișată sub cufăr
Dacă aveți noroc, veți primi una dintre recompensele afișate când terminați cu succes o luptă.

Confruntările de donare

Confruntările de donare pot necesita donații de monede, provizii sau bunuri. Ca și la cele de luptă, fiecare donație costă Acțiuni cuantice
La fel ca în confruntările de luptă, puteți primi un progres dublu dacă folosiți doar resursele specificate
Puteți folosi butonul MAX pentru a dona atâtea resurse câte vă permit resursele și acțiunile cuantice, cu un singur click
Dacă rămâneți fără Acțiuni cuantice, puteți cumpăra oricând mai multe în schimbul cristalelor

După ce ați terminat o dificultate în Incursiunea curentă, unul dintre ofițerii cuantici ai ghildei va trebui să deblocheze un nou nivel de dificultate, pentru ca ghilda să poată trece la următoarea hartă.


Bonusuri în luptele din Incursiunile cuantice


Cu câteva excepții, bonusurile din orașul principal nu se aplică atunci când luptați în Incursiunile cuantice. Fac excepție bonusurile de la Terenul turneului și de la Templul uitat, precum și de la anumite clădiri din Așezările culturale, odată ce va fi lansată Polinezia.




Selectează limba