Noutăți

Noutăți

Înapoi

Un ultim anunț despre închiderea GvG!


Dragi regi și regine,

E momentul pentru ultimul anunț! De astăzi mai este O SĂPTĂMÂNĂ până la închiderea oficială a GvG, care va avea loc

luni, 18 martie 2024

Din păcate, nu vă putem oferi un termen exact. Vă rugăm să vă așteptați ca modificările să fie aplicate pe parcursul zilei.

Și ce modificări anume va duce la închiderea GvG?

  • Dezactivarea punctelor de acces. Vom dezactiva butonul continentului ghildelor din interfață. De asemenea, continentul GvG va fi eliminat de pe harta campaniei. Plănuim să înlocuim punctul de acces cu un buton pentru Incursiunile cuantice. Până atunci, acesta va rămâne inactiv.
  • Fereastra ghildei. Bonusul pentru suport și rangul de membru de încredere vor fi eliminate, iar toate mențiunile vor fi reformulate.
  • Recompensele de la creștere a nivelului ghildei. Recompensele pentru prestigiu și baza de suport vor fi eliminate.
  • Puterea ghildei. Aceasta va scădea în mod natural ca urmare a eliminării uneia dintre surse. Totuși, odată ce vom introduce Incursiunile cuantice, veți câștiga din nou mai multă.
  • Niveluri și deblocarea bonusurilor de ghildă. Toate nivelurile de ghildă mai mari de 65 nu vor mai acorda bonusuri suplimentare, însă efectele lor vor fi reîncorporate în nivelurile anterioare: plafonul de reducere a timpului de recrutare va fi mărit de la 38% la 40%, iar cel al Punctelor Forge va fi mărit de la 12 la 20. Nivelul 100 va rămâne nivelul maxim. S-ar putea să revizuim din nou nivelurile mai târziu, dar nu putem garanta alte modificări.
  • Bunuri și medalii folosite. Bunurile și medaliile utilizate pentru a cuceri sectoare nu vor fi rambursate. Vă recomandăm să acordați independența sectoarelor dvs. după ultimul calcul zilnic de la ora 20:00, ora serverului, înainte ca GvG să fie dezactivat, deoarece clasamentul nu se va mai schimba după aceea. Medaliile nu vor avea nicio utilitate în Tezaurul ghildei deocamdată.
  • Clădiri legendare. Vom elimina componenta bază de suport din efectul Rezistență dârză a clădirilor și vom adăuga acest efect în arsenalul Observatorului. Rezistența va fi acum doar creșterea atacului și a apărării pentru armatele care se apără.
În plus, pentru a marca legendara serie GvG, le vom oferi tuturor jucătorilor activi un simbol special - clădirea Ultima provincie. Aceasta este semnul nostru de recunoștință pentru toți cei care au jucat GvG de-a lungul anilor. Prima sa versiune vizuală a fost introdusă în 2015 sub numele de Colțul oratorului și a servit drept recompensă exclusivă a seriei de misiuni memoriale "Povestea eroului", pentru a onora memoria lui Anwar Dalati, colegul nostru care a fost parte importantă a dezvoltării GvG.


Pentru a crea Ultima provincie, am mărit efectele clădirii originale și i-am dat noi culori, păstrând în același timp aspectul unic, recunoscut mai ales de jucătorii vechi. Rețineți că este o clădire diferită față de Colțul oratorului original.

Pentru referință, vă prezentăm și o scurtă trecere în revistă a informațiilor importante pe care le-am comunicat în ultimele luni:

  • De ce închidem GvG? Citiți primul nostru anunț pentru a afla motivele.
  • Ce urmează? Incursiunile cuantice! Pentru a afla mai multe despre opțiunea care este deja disponibilă în versiunea Beta de la începutul lunii februarie, vă invităm să accesați clipul nostru. Deși IC vin după GvG, este vorba de o funcție complet nouă. Odată cu adăugarea lor, introducem noi mecanisme și recompense în joc și sperăm să creăm o experiență nouă și captivantă pentru ghilde.
În cele din urmă, vă rugăm să fiți pregătiți pentru posibile modificări ale planificării noastre actuale. Deși ne străduim să ne onorăm angajamentul de a vă ține la curent cu mult timp înainte de toate schimbările, nu suntem protejați de circumstanțe neprevăzute și de potențiale probleme.

Vă mulțumim tuturor celor care au iubit și au jucat GvG pe parcursul său legendar! În timp ce ne luăm rămas bun de la GvG, suntem, de asemenea, încântați să dezvăluim în sfârșit Incursiunile cuantice și să vă ascultăm părerile despre ele! Nu uitați să vizitați serverul nostru Discord pentru a vă alătura discuției.

Echipa Forge of Empires

Selectează limba