Multiplayer și intercațiunea cu alți jucători

Multiplayer și intercațiunea cu alți jucători

Înapoi

Cum mă pot proteja de jafuri?

Cel mai bun mod de a te evita să fii jefuit este să fii mereu gata să-ți colectezi producțiile când acestea se termină. Un pic de planificare valorează mult, iar jefuirea nu va fi foarte distractivă dacă nu este nimic de prădat!

În afară de asta, o apărare puternică a orașului este de multe ori o modalitate bună de a-l proteja. Folosind butonul cu "scut" albastru din Gestionarea armatei, poți desemna unități pentru apărarea orașului.
O varietate mare de unități din era curentă, precum și unele unități speciale, cum ar fi campionii, te pot ajuta foarte mult. Nu uita că unitățile din apărarea orașului nu pot să moară definitiv (deși pot fi învinse), deci utilizarea unei unități speciale în apărare nu o va pune în pericolul de a fi ucisă!

În cele din urmă, Taverna prietenilor oferă, de asemenea, un scut pentru oraș în schimbul unei sume de argint de la tavernă. Acest lucru va împiedica alți jucători să atace orașul și, astfel, și să-l jefuiască. Nu uita, totuși, că nu va împiedica jefuirea în general, deci nu poate fi utilizată pentru a bloca jucătorul când atacul a avut deja succes!

Articole conexe
Selectați limba