Bunuri, tehnologii și joc

Bunuri, tehnologii și joc

Înapoi

Cum se calculează/aplică bonusurile pentru armata de apărare și cea de atac?

Există patru tipuri de bonusuri care se pot aplica armatei tale:

  • un bonus de atac pentru armata de atac. Acesta va face ca armata ta să facă mai multă pagubă atunci când ataci un alt jucător, când lupți pentru provincii, în Ghildă vs. Ghildă sau la Expediția ghildei!
  • un bonus de apărare pentru armata de atac. Acesta face ca armata să aibă mai multă apărare atunci când ataci un alt jucător, când lupți pentru provincii, în Ghildă vs. Ghildă sau la Expediția ghildei! Cu cât este mai mare această valoare, cu atât mai puține daune vor suferi în luptă.
  • un bonus de atac pentru armata ta de apărare. Acesta va face ca armata alocată pentru a apăra orașul tău să provoace mai multe daune împotriva unităților atacatoare!
  • un bonus de apărare pentru armata ta de apărare. Acesta va face ca armata alocată pentru a apăra orașul tău să aibă mai multă apărare împotriva unităților atacatoare! Cu cât este mai mare această valoare, cu atât mai puține daune vor suferi în luptă.

În general, Clădirile legendare, dar și clădirile speciale și pachetele cu bonusuri oferă aceste avantaje. Unele Clădiri legendare pot avea efect numai asupra armatei tale de apărare (ex. Castelul de Deal), în timp ce altele au efect numai pentru armata de atac (ex. Zeus)! Nu uita că acestea sunt întotdeauna procentuale, ceea ce înseamnă că nu sunt bonusuri absolute, ci sunt calculate pe baza valorilor de bază ale unităților tale.

De exemplu, să presupunem că ai un arcaș cu atac 15 și apărare 20, dar și un bonus de atac de 20% și un bonus de apărare de 30% pentru armata de atac. Acum ataci un alt jucător care are un muschetar cu atac 20 și apărare 30, precum și un bonus de 4% pentru apărarea orașului.

După ce au fost aplicate bonusurile, arcașul se luptă acum cu atac 18 și apărare 26. Unitatea inamicului tău se luptă tot cu atac 20, dar cu apărare 31. Prin urmare, în ciuda unor bonusuri mai mari, arcașul tău va pierde probabil această luptă.