Comerciantul de antichități

Comerciantul de antichități

Înapoi

Comerciantul de antichități: Cum dau la schimb obiectele?

Selectați obiecte de care nu mai aveți nevoie din inventar și oferiți-le comerciantului de antichități, primind în schimb monede comerciale, pe care le puteți cheltui în magazinul său. Obiectele mai valoroase vă vor oferi, de asemenea, o șansă de a câștiga pietre prețioase rare. Puteți crește suma obținută din schimburi, alegând mai mult timp pentru efectuarea lor, sau acceptați o sumă mai mică, pentru a câștiga rapid monedele comerciale și pietrele prețioase! Alegeți ca schimbul să aibă loc în 2, 8 sau 24 de ore. Puteți, de asemenea, să vă creșteți suma rezultată cu Diamante!

Monedele comerciale - se pot obține în schimbul obiectelor date la Comerciantul de antichități. Ele pot fi apoi folosite pentru cumpărături din magazin, sau pentru a câștiga la licitație unul din obiectele exclusiviste puse la bătaie! Monedele comerciale se pot cumpăra și cu Diamante.
Pietrele prețioase - se pot obține în schimbul obiectelor mai rare și valoroase date la Comerciantul de antichități. Ele pot fi apoi folosite pentru cumpărături din magazin. Pietrele prețioase nu se pot folosi la licitații și nici nu pot fi cumpărate cu Diamante.
Pentru a începe un schimb, dați click pe cortul Comerciantului de antichități și apoi pe butonul cu imaginea unei mâini, din dreapta ecranului.
Click apoi pe semnul de plus din partea de sus, pentru a alege ce obiect dați la schimb. După mai multe schimburi, se vor debloca și alte sloturi, ceea ce înseamnă că eficiența crește cu cât dați mai multe obiecte la schimb.


După ce ați selectat obiectul pe care doriți să îl oferiți, selectați Cronometrul pentru intervalul în care să aibă loc schimbul și apoi dați click pe Schimb. Valoarea estimată în monede comerciale și pietre prețioase poate fi văzută în partea dreaptă a ferestrei, înainte de a începe procesul de schimb. Odată ce începe schimbul, obiectele respective vor fi eliminate din inventar. Dacă vă răzgândiți, puteți da click pe anulare până la sfârșitul intervalului de timp! Dacă faceți acest lucru, veți returna obiectele în inventar, așa că nu vă faceți griji, nu veți pierde nimic (cu excepția timpului) dacă vă răzgândiți. Dacă doriți să accelerați procesul, puteți finaliza imediat schimbul, cu ajutorul Diamantelor!

Cât timp se desfășoară schimbul, va apărea un cronometru deasupra clădirii Comerciantului de antichități din oraș, informându-vă despre progresul lui! Când e gata, dați click pe butonul de colectare, pentru a vă primi monedele comerciale și pietrele prețioase!

Nu în ultimul rând, veți observa în inventar că butonul de ștergere a fost înlocuit cu un buton care vă duce direct la Comerciantul de antichități. Acest lucru ar trebui să vă împiedice să ștergeți din greșeală obiectele valoroase pe care le puteți schimba. Bineînțeles, butonul de ștergere există în continuare pentru elementele care nu pot fi schimbate, cum ar fi pachetele de Puncte Forge sau fragmentele!
Selectează limba