Epocile din Forge of Empires

Epocile din Forge of Empires

Înapoi

Era spațială: Îmi mai pot vedea colonia și harta de explorare din epoca anterioară?

Odată ce echipajul pleacă dintr-o colonie spațială în căutarea de noi provocări, nu vă veți mai putea întoarce în ea. Pentru a continua să produceți bunuri din coloniile anterioare, puteți construi sintetizatoare în orașul principal, care produc aici bunuri.


Minereu de pe Marte
Odată ce echipajul pleacă dintr-o colonie spațială în căutarea de noi provocări, nu vă veți mai putea întoarce pe Marte. Pentru a continua să produceți bunuri de pe Marte, puteți construi sintetizatoare în orașul principal, care produc aici bunuri.
Gheață de pe asteroizi
Odată ce colonia din Centura de asteroizi devine independentă, echipajul vostru pleacă pe Venus și nu veți mai putea să vă întoarceți la ea. Pentru a continua să produceți bunuri de pe Centură, puteți construi sintetizatoare în orașul principal, care produc aici bunuri. 
Carbon de pe Venus
Odată ce colonia din Venus devine independentă, echipajul vostru pleacă pe Jupiter și nu veți mai putea să vă întoarceți la ea. Pentru a continua să produceți bunuri de pe Venus, puteți construi sintetizatoare în orașul principal, care produc aici bunuri. 
Minereu de pe Marte - se poate produce în Sintetizatorul de minereuri
Gheață de pe asteroizi - se poate produce în Sintetizatorul de gheață
Carbon de pe Venus - deocamdată, poate și colectat numai de pe harta de campanie


ADN necunoscut
Deocamdată, acesta poate fi obținut doar din teritoriile de explorare de pe harta de campanie a Lunii lui Jupiter.


Hidrocarburi cristalizate
Deocamdată, acestea pot fi adunate doar de pe teritoriile de explorare de pe harta campaniei Titan.

 Pentru a continua să produceți bunuri de pe Luna lui Jupiter, puteți construi sintetizatoare în orașul principal, care produc aici bunuri.

Articole conexe
Selectați limba