Așezări culturale

Așezări culturale

Înapoi

Aztecii: Cum ajung să particip la mini-joc?

În așezarea aztecilor, o nouă opțiune este disponibilă: mini-jocul!

Deoarece vrem să descoperiți puțin atmosfera aztecilor la început, va trebui să finalizați mai întâi primele 6 misiuni ale Așezării. După ce le terminați, veți putea accesa Piața locală și puteți participa la mini-joc.
  
Când deschideți Piața locală, puteți alege unul din cele 3 mini-jocuri disponibile și fiecare va afișa câte bunuri puteți primi (nu uitați că, dacă nu jucați sau nu eliminați un joc, el rămâne la fel și în ziua următoare).Acum, că ați ales ce bunuri vă doriți, e timpul să vă jucați. Dați click pe o dală pentru a o descoperi. Poate fi un spațiu gol, o recompensă sau un număr.

Iată cum funcționează:
Fiecare număr indică câte recompense sunt plasate în dalele adiacente. Rețineți că poate fi conectat direct atât în lateral, cât și doar în colț. Să luăm exemplul de mai jos: recompensa indicată de acest număr poate fi ascunsă într-unul din aceste două locuri (arătate de săgeți), ele fiind conectate fie prin lateral, fie prin colț.


Când rămâneți fără tentative, jocul se încheie. Atunci, puteți colecta recompensele găsite, puteți dubla cantitatea de bunuri cu Diamante (cu opțiunea „Bonus producție") sau puteți cumpăra mai multe tentative cu Diamante, pentru a continua mini-jocul (dacă nu ați găsit deja toate recompensele).
Nu în ultimul rând, rețineți că primele 3 jocuri vor avea o vizualizare suplimentară. La sfârșitul primelor 3 mini-jocuri, după ce colectați recompensa, vi se vor dezvălui toate piesele, și astfel veți putea înțelege mai bine această nouă caracteristică.

Distracție plăcută! :)
Selectează limba