Účet

Účet

Naspäť

Ako si môžem zmeniť svoju hernú prezývku?

Vo Forge of Empires je možné zmeniť vaše používateľské meno každých 180 dní. Zmena používateľského mena sa bude vzťahovať na všetky svety vášho účtu a bude okamžite viditeľná pre všetkých hráčov. Nové používateľské meno bude tiež potrebné pre prístup k vášmu účtu. Po zmene používateľského mena sa vaše predchádzajúce meno po 60 dňoch uvoľní pre všetkých ostatných hráčov, ktorí si ho môžu prevziať.

Pri výbere nového používateľského mena zvážte nasledujúce skutočnosti:  
  • Minimálna dĺžka: 4 znaky
  • Maximálna dĺžka: 24 znakov
  • Zakázané znaky: ! * " § ² ³ $ % & / { ( ) [ } ] \ ´ + ~ ' # _ : , ; < > | ^ °

Ako si môžem zmeniť svoju hernú prezývku?

1. Otvorte si prosím vaše herné nastavenia.
2. Zobrazí sa vám nové okno. Prosím vyberte záložku "Profil".
3. Vyberte možnosť "Zmena hernej prezývky". Otvorí sa nové okno, kde môžete zadať požadované údaje.
4. Zvoľte si novú prezývku a potvrďte ju. Aby ste si mohli zmeniť vašu prezývku, je potrebné túto zmenu potvrdiť vaším heslom.
5. Po potvrdení zmeny sa zmení vaše používateľské meno a budete odhlásení. Potom sa musíte prihlásiť pomocou svojho nového používateľského mena.  
6. Ak znovu otvoríte okno na zmenu prezývky, uvidíte odpočítavanie 180 dní. Pred odpočítaním času na 0 už nebudete môcť znova zmeniť svoje používateľské meno.  

V nastaveniach hry nemám možnosť zmeny hernej prezývky!


Ak v nastaveniach hry nemáte možnosť zmeniť svoju prezývku, je pravdepodobné, že k našej hre pristupujete prostredníctvom partnerského účtu, ako sú Google Play, Apple Game Center alebo Facebook. V takom prípade ste si nikdy nevybrali heslo pre svoju hru, a preto nemôžete zmenu potvrdiť. Môžete sa potom obrátiť na náš tím podpory, aby sme vám mohli pomôcť zmeniť vaše používateľské meno.

Vopred si pripravte návrhy na novú prezývku, ktoré môžete dať tímu podpory. Vyberú jedno z vami navrhovaných mien a priamo ho zmenia vo vašom účte, ak je uvedená prezývka stále dostupná a neporušuje žiadne pravidlá hry.
Výber jazyka