Novinky

Novinky

Naspäť

Nadchádzajúce vylepšenia pre Kvantové invázie!


Žiadali ste nás o vylepšenia a my sme vás vypočuli! Kvantové invázie sú na misii zvýšiť váš herný zážitok. Pripravte sa na plynulejšiu a uspokojivejšiu cestu, keď odhalíme najnovšie vylepšenia na základe vašej neoceniteľnej spätnej väzby.

 Zmeny budú aktivované 8. mája!


Rozšírte svoje impérium!  

Snívajte vo veľkom a rozšírte svoje hlavné mesto! So zásobou kvantových medailí ste teraz pripravení odomknúť až 10 nových rozšírení. Každá úroveň prináša väčšiu vznešenosť vašej panorámy mesta s nákladmi navrhnutými tak, aby predstavovali výzvu a odmeňovali váš pokrok. Pozrite si našu novú, prehľadnú tabuľku, kde nájdete podrobnosti o každej úrovni rozšírenia. Pripravte sa, aby ste svoje impérium rozšírili tak, ako nikdy predtým!

 Počet rozšírení Náklady na kvantové medaily
 1 400 000
 2 600 000
 3 1 700 000
 4 1 800 000
 5 2 100 000
 6 3 500 000
 7 6 500 000
 8 7 800 000
 9 13 000 000
 10 15 600 000

Buďte v strehu s novými upozorneniami!

S našimi prepracovanými upozorneniami už nikdy nič nezmeškáte! Prispôsobte si svoje notifikácie prostredníctvom ponuky nastavení, aby ste mali prehľad o všetkom - od nových invázií a úrovní obtiažnosti až po maximálny počet kvantových akcií, ako aj dokončených produkcií, pripravených na zber. Je to váš osobný asistent, ktorý sa postará o to, aby ste boli vždy v obraze a na vrchole hry!

  • K dispozícii je nová Kvantová invázia: Vodcovia cechu už viac nemusia zmeškať začiatok novej sezóny!
  • Začala sa nová Kvantová invázia: Už nikdy nezostaňte pozadu! Získajte upozornenie hneď, ako vaši vodcovia cechu začnú novú inváziu!
  • Začala sa nová obtiažnosť: Neprichádzajte viac neskoro do tvrdších bojov! Toto sa objaví iba pri obtiažnostiach 2 a vyšších, pretože počiatočná obtiažnosť bude oznámená novou notifikáciou o Kvantovej invázii.
  • Kvantové akcie dosiahli maximálnu kapacitu: Nenechajte sa viac prichytiť pri driemaní na vašich kvantových akciách! Teraz môžete byť upozornení, že musíte minúť nejaké minúť, aby ste ich mohli nazbierať ďalšie!
  • Produkciu možno vyzdvihnúť: Staňte sa s týmto oznámením dobre naolejovaným výrobným strojom! Teraz budete vždy vedieť, že máte k dispozícii nejaké zbierky, ktoré si môžete vyzdvihnúť vo svojej Kvantovej usadlosti!

 


Pozrite si nadchádzajúce výzvy

Zaujíma vás, čo vás čaká? Teraz môžete preniknúť do budúcnosti! Pozrite si nadchádzajúce strety priamo na kvantovej mape a zistite si vopred, aké jednotky alebo tovar sú potrebné. Naplánujte si stratégie, rozumne rozdeľte zdroje a pripravte sa na dobývanie s presnosťou.

 


Už žiadne dohady!

Dajte zbohom neustálym kontrolám! Náš nový vizuálny indikátor v hlavnom meste vás upozorní, keď máte niečo pripravené na zber alebo ak máte plnú lištu s Kvantovými akciami. Ide o to, aby bola vaša hra čo najplynulejšia a najpríjemnejšia.

 
Pripravte sa na preskúmanie týchto nových funkcií a rozšírte si obzory. Je čas posunúť váš zážitok z Kvantových invázií do nových výšin!

Zostaňte naladení na ďalšie aktualizácie a pokračujte v dobývaní!

Príjemnú hru praje,
Váš tím Forge of Empires
Výber jazyka