Forum

Hur registrerar jag ett forumkonto?

Varje forumkonto behöver vara länkat till ett spelkonto med samma regioninställningar och språk. Exempelvis om du spelar på en svensk server så länkas ditt spelkonto till det svenska forumet.

För att kunna länka ditt konto till våra forum, vänligen följ dessa steg:

1. Öppna det forum du vill registrera dig på:
  1. Sverige Forum Forum: https://forum.se.forgeofempires.com/index.php
  2. Beta (om du spelar på beta-servern) Forum: https://forum.beta.forgeofempires.com/index.php
2.Klicka på Registrera3. En ny sida kommer öppna sig där du kommer behöva fylla i följande uppgifter:
  1. Spelarnamn - namnet du har på ditt spelkonto.
  2. Spellösenord - lösenordet till ditt spelkonto.
  3. Önskat lösenord på Forumet - Detta får inte vara samma lösenord som du har till ditt spelkonto.
  4. Bekräfta lösenord på Forumet - skriv in ditt önskade lösenord till forumet igen.
  5. Godkänn våra Villkor och vår Integritetspolicy innan du skickar in din registrering.

När du har fullföljt denna registrering kan du logga in på Forumet med ditt användarnamn och lösenord.