Imperieslagfält

Tillbaka

Vad är Imperieslagfältet?

Var 14:e dag kommer imperier att matchas till en slagfält som varar i 11 dagar. Dessa imperier slåss om provinser på kartorna, eftersom de genererar segerpoäng till att bli det bästa imperiet på Imperieslagfältet. Beroende på ditt imperiums prestation kommer ni att flytta upp eller ner i ligasystemet, att flytta upp betyder också att Imperieslagfältet kommer att bli ännu mer utmanande, eftersom din guild kommer att möta mer konkurrenskraftiga rivaler vartefter.