Tekniska Problem

Tillbaka

Huawei-butik inaktivering

Efter den 4 december 2023 kommer vi inte att kunna göra Huawei Store-versionen av Forge of Empires tillgänglig längre. Det finns inga ändringar i tillgängligheten för spelet på andra plattformar eller regioner, vilket innebär att du fortfarande kan ladda ner vår app från GooglePlay Butik så länge den fortfarande är tillgänglig på din enhet och fortsätta spela spelet via din mobila enhet eller webbläsare.

Men innan vi gör det, se till att du har tillgång till dina egna uppgifter (användarnamn och lösenord) och att du inte längre använder ett gästkonto. Du kan göra det genom att helt enkelt registrera ditt konto och validera din e-post via spelinställningarna..

Tänk på att du bara kan fortsätta med följande steg efter att ha avslutat berättelseuppdraget "Avslöja dig själv", där du kan välja ditt användarnamn och en profilbild:

1. Öppna inställningarna som du hittar nertill på skärmen
  2. Klicka på flik nr 2 "Spelarinställningar"
  3. Välja knappen "Registrera" intill texten "Registrera nu och få 50 Diamanter"
  4. Ett litet fönster dyker upp på din skärm. Välj ett lösenord (glöm inte bort det!) och ange en giltig e-post och tryck på "Registrera dig nu"
  5. Nu behöver du bara öppna din e-post och hitta vårt meddelande för att bekräfta din e-postadress. Det gör du genom att antingen trycka på den stora gröna "OK"-knappen, eller genom att klicka på den lilla texten under knappen som säger "Bekräfta endast e-postadress" (välj denna om du inte vill få våra nyhetsbrev)

Bra! Nu har du dina uppgifter (användarnamn och lösenord), och du kan fortsätta spela med din stad via GooglePlay Store eller webbläsarversioner. Om din inloggning inte fungerar betyder det förmodligen att du försöker logga in via fel server, så allt du behöver göra är att klicka på landsflaggan (längst upp till höger) på din inloggningsskärm och ändra den till rätt. Om du behöver ytterligare hjälp med att flytta till en annan plattform eller har frågor om att spela spelet i framtiden, kontakta gärna vårt supportteam från skärmen för spelinställningar.
Tack!