Vad är Evenemang?

Evenemang är speciella tillfällen i Forge of Empires där du har chansen att få fina belöningar,  slutföra uppdragsserier samt prova på nya spelfunktioner!

De sker ofta i samband med någon högtid eller annan festlighet, såsom Sommaren eller Karnevalen, men kan även vara något vi bara firar i Forge of Empires.

Evenemang pågår bara under en viss tid, så se till att hålla ett öga på Eventbannern för att se hur lång tid det är kvar.

Ibland kan du även se bannern ett par dagar innan evenemanget börjar, med en nedräkning till starttiden.

När du öppnat Evenemangsfönstret kan du klicka på-knappen för att se hur evenemanget fungerar.