Antikhandlaren: Vad är det?

Antikhandlaren är en helt ny funktion i Forge of Empires där målet är att hjälpa spelare bli av med gamla saker i inventariet som bara samlar damm! Antikhandlaren älskar att samla på gamla artefakter från Forge's historia, och betalar gärna en bra slant för sällsynta fynd!
Precis som Vännernas Värdshus så är det bara en ruin om den inte är upplåst. Det gör du genom att forska fram Ekonomi i Forskningsträdet (Tidig Medeltid). När du har låst upp den kommer du se en samling tält i utkanten av din stad, nära Vännernas Värdshus, det är där Antikhandlaren och hans Auktionshus håller till. Klicka på Antikhandlaren och kliv in i den spännande världen av auktioner!