Antikhandlaren: Hur får jag tag på fler Samlarmynt och Juveler?

Om du ser något du verkligen vill ha, men inte har tillräckligt med samlarmynt, så kan du köpa samlarmynt för Diamanter. Öppna Antikhandlaren i din stad och klicka på plus-tecknet intill dina samlarmynt för att köpa fler.
Juveler, å andra sidan, kan endast tjänas in genom att skiljas från dina sällsynta föremål i inventariet, och kan inte köpas för Diamanter.