Kulturella bosättningar

Tillbaka

Egypten: Hur öppnar jag Belägringsläget?

Belägringslägret är en ny funktion som introduceras till kulturella bosättningar -  Forntida Egypten. Att låsa upp belägringslägret är enkelt, slutför bara de tre första uppdragen i forntida egyptisk bosättning. Du kommer sedan kunna komma åt belägringslägret genom att klicka på pyramiden i utkanten av din stad.

Belägringslägret kommer utmana dig med tre strider var 24:e timme. En enkel, medium och svår. Varje strid kommer ge dig plundringsbyte, som du sedan kan använda för att producera kulturella varor.