PvP-Arena

Tillbaka

Hur väljer jag försvarande armé i PvP Arenan? (webbläsare)

Första gången du öppnar byggnaden kommer du att bli ombedd att välja den försvarande armé som ska användas i PvP Arenan. En AI kommer att kontrollera dina försvarande enheter, men du kan ändra den armén när som helst genom att klicka på knappen Arméhantering.

Den armé som du använder som försvar i  PvP Arenan har en gyllengul ram och en torn-ikon, medan ditt stadsförsvar har en blå ram och en gyllene sköld:
Kom ihåg att om du tar bort alla dina enheter kommer du även att tas bort från PvP Arenan och förlorar därmed alla framsteg.