Gizlilik Politikası ve Genel Şartlar/Koşullar

Gizlilik Politikası ve Genel Şartlar/Koşullar

Geri

Veri Kullanımı Yönetimi ekranı nedir?

Veri Kullanımı Yönetimi ekranına Ayarlar menüsünden erişebilirsiniz. Bu pencere yardımıyla iletişim seçeneklerinizi ve size ait verilerin nasıl depolanıp kullanılacağını belirleyebilirsiniz:

'Veri Kullanımı' düğmesine tıklayarak kişisel veri kullanımı düzenleme sayfasına yönlendirilirsiniz. Bu sayfada InnoGames'in sizinle nasıl iletişim kuracağını ve Forge of Empires'taki hesabınızla alakalı verilerin nasıl kullanılabileceğini belirleyebilirsiniz.
Bu sayfa üç bölüme ayrılmıştır:

İletişim Seçenekleri  Aşağıdaki iki seçeneği isteyip istemediğiniz belirleyebilirsiniz:
  • Özellikler, teklifler ve oyun içi etkinliklerle ilgili bilgilerin yanı sıra diğer oyunlarımızla ilgili haberler içeren e-postalar almak
  • Etkinlikler, hediyeler ve satışlar hakkında mobil cihazınızda anlık bildirimleri almak
 Reklam Seçenekleri Aşağıdaki seçenekleri etkinleştirmeyi veya pasife almayı seçebilirsiniz:
  • Sosyal ağ ve reklam iş ortaklarının etkileşimine izin vermek
  • 3. parti özel video reklamlarına izin vermek
 Hesabı sil Hesabınızı kalıcı olarak silmek isterseniz, bu seçeneği kullanabilirsiniz.

Unutmayınız ki iletişim seçeneklerini (e-posta) devre dışı bırakırsanız, belirli dönemlerde e-postanıza gelen ve ücretsiz etkinlik para birimleri kazanmanıza aracı olan postaları da alamazsınız.

Ayrıca, hesap silme işlemi size ait tüm verilerini kalıcı olarak sistemimizden silinmesi anlamına gelir. Yine de silme işlemini iptal etmek için birkaç günlük süreniz var (tek yapmanız gereken oyuna giriş yapmak). Lakin hesabınız silindiği andan itibaren bu işlemin geri alınması ya da iptali mümkün değildir.


Dil seç