Kültürel Yerleşimler

Kültürel Yerleşimler

Geri

Babür İmparatorluğu: Mini oyun nerede?

Mini oyun nerede?

Bu yerleşimde, yükselen Babür şehrinizin eteklerinde etkileşime girebileceğiniz bir bina bulamayacaksınız (örn. Feodal Japonya'nın Tüccarı, Azteklerin Avlusu, vb.). Yani 6. Kültürel Yerleşim görevini tamamladığınızda ek bir özellik olmayacak, ancak tabii ki bu göreve vardığınızda başka bir ödül kazanacaksınız.

Bu defa, Babür İmparatorluğu Yerleşiminin kendisi bir bulmaca ve çözmeniz gereken mini oyundur. İki küçük ve üç büyük olmak üzere iki tip diplomasi binamız bulunuyor ve bunlar yerleşiminizin güzelliğini ve üretimini artırmak için zincir ve set mekaniğine sahip.

Zincir ve Set Bina Mekanikleri (Diplomasi Binaları)

Küçük diplomasi binalarının zincir yeteneği bulunmaktadır. Bu da, onları Elçiliğinizin yanlarına veya daha doğrusu girişlerine bağlayabileceğiniz anlamına gelmektedir! Bu binaları birbirine bağladığınızda, yerleşiminizdeki toplam diplomasi miktarını artırırsınız.
Elçiliğin yan kısımlara Su Kanalları veya Elçiliğin ön merdivenlerine Ağaçlıklı Yollar bağlayabilirsiniz. (Elçiliğinizin arka kısmına bağlanırsa Ağaçlıklı Yollar ek bonus sağlamaz).

Lütfen bu diplomasi binalarını şehrinizin herhangi bir yerine yerleştirebileceğinizi unutmayın. Ancak bu binalar sadece Elçiliğinize doğru bir şekilde bağlandığında size ek bonus sağlayabilirler!

Büyük diplomasi binalarının da set yeteneği vardır, yani Elçiliğinize bitişik (Elçiliğin yanlarına veya önü şart değil, Elçiliğe bitişik herhangi bir yere) yerleştirerek günde bir kez ilave kültürel ürünler toplayabilirsiniz.
3 farklı büyük diplomasi binası bulunmaktadır ve yerleşiminizin verimini en üst düzeye çıkarmak için hepsini inşa etmeniz gerekiyor. En fazla üç set bonusu alabilirsiniz, ancak bunlar sadece farklı set binaları yerleştirerek verilir! Başka bir deyişle, aynı büyük diplomasi binasından üç tane yerleştirirseniz, üç değil, sadece bir bonus alabilirsiniz! Bu nedenle binalarda tekrardan kaçındığınızdan emin olun


Babür İmparatorluğu Kültürel yerleşimindeki zorluk, tüm bu binaları birbirine bağlamaktır, bu kolay bir iş değildir, çünkü hangi genişlemelerin kilidini açmaya değer olduğuna ve hangi engellerin kaldırılması gerektiğine karar vermeniz gerekir, unutmayın ki konut ve ürün binaları için de yer açmanız gerekir.
Dil seç