Şato Sistemi

Şato Sistemi

Geri

Şato Sistemi - Şato Seviyesini nasıl yükseltirim?

Şato İstemi penceresinin ilk bölümünde, üst tarafta İlerleme Barı göreceksiniz. Burada toplamış olduğunuz Şato Puan miktarı ve Şatonuzun seviyesi görünür. Şato seviyenizin sağ tarafında günlük toplamanız gereken bir sandık bulunmaktadır. Bu sandıktan her gün fazladan Günlük Şato Puanı kazanırsınız. Topladığınız her sandıkla beraber günlük puan artacaktır. Eğer bir günü kaçırırsanız, seriniz durur. 7 gün boyunca sandığı toplarsanız, seri bonusu alırsınız ve seri sıfırlanarak baştan başlar.

Oyunu her gün aktif olarak oynayarak belirli bir limite kadar Şato Puanları kazanabilirsiniz. Savaşları ve müzakereleri başarıyla tamamlayın, Lonca Seferlerinde ilerleyin, Antikacıda öğeler satın alın ve kazanın veya Günlük Mücadeleleri başarıyla tamamlayın. Bunun yanı sıra, oyun içi satın alımlar için de Şato Puanları da kazanabilirsiniz.

Ek olarak, aktivitenizi ödüllendirmenin başka yolu olarak, puanlarınızı toplamak için bir seri mekanizması bulunmaktadır. Puan Sandığı her zaman gece yarısı sona erer ve ilk topladığınızı andan itibaren bir döngü başlatırsınız. Sandıktaki her ek toplama ile puan miktarı artacaktır, ancak serinizde alabileceğiniz maksimum puan miktarı vardır. Son olarak, bu maksimum seri koleksiyonuna ulaştığınızda, döngü yeniden başlayacaktır.

Şato Sistemi pencerenizde bir sandık açtıktan sonra, ne kadar puan topladığınızı, mevcut toplama serinizi ve bir sonraki toplama puan miktarı hakkında bilgi alabileceksiniz. Bir gün içerisinde toplamayı unutmanız durumunda serinizin kesintiye uğrayabileceğini, yani bu puanların duraklatılacağını lütfen unutmayınız.
Dil seç