Lonca Savaş Alanı

Lonca Savaş Alanı

Geri

Lonca Savaş Alanı Güncelleme 2021: Yeni ödüller eskilerin yerine mi geldi?

Hayır, Muhteşem Fil Ödülü, Onur Heykeli ve Zafere Giden Yol binalarının yerine değil, yeni ekstra ödül olarak gelmektedir! Ödüller oynana haritalara bağlı olacaktır. Yanardağ haritasında Onur Heykeli ve Zafere Giden Yol kazanabilecekken, Şelale haritasında da Muhteşem Fil ve Işıltılı Bahçe kazanabileceksiniz!

Ödüllerin detayları aşağıdaki gibidir:

 1-  Archipelago Yanardağı Haritası Ödülleri

Archipelago Yanardağı haritasında, Onur Heykeli ve Zafere Giden Yol Binaları kurmak için gereken parçaları bulabilirsiniz.

Onur Heykeli - 1. Sv.
Onur Heykeli - 2. Sv.
Onur Heykeli - 3. Sv.
Onur Heykeli - 4. Sv.




Onur Heykeli - 5. Sv.
Onur Heykeli - 6. Sv.
Onur Heykeli - 7. Sv.
Onur Heykeli - 8. Sv.




Zafere Giden Yol

Bu bina Lonca Savaş Alanlarındaki sadece Elmas ve Platin liglerine katılanlar içindir. Zafere Giden Yol,  zincir yeteneğine sahiptir ve Onur Heykeli'ne bağlanması gerekmektedir. Zafere Giden Yol, Onur Heykeli'ne bağlandığında, heykel çağınızdan 5 rastgele ürün ve saldırı ordularınız için % 5 Savunma artışı sağlar.

Lonca Ödülleri
Bir savaş alanı sona erdiğinde, sıralamaya göre loncalar birçok hediye alabilir:
  • Mevcut lige ve sıralamaya göre prestij;
  • Bir savaş alanındaki pozisyona göre Lonca Gücü
  • Onur Heykeli Seçim Kiti parçası
Bireysel Ödüller
Loncanız için olan ödüllerden başka, ayrıca her bir savaşa ya da müzakereye destek sağladığınızda Forge Puanı, ürün, Askeri Birim, saldırı bonusu ve hatta elmas kazanma şansınız olacak.

2 - Archipelago Şelalesi Haritası Ödülleri

Archipelago Şelalesi haritasında, Muhteşem Fil ve Işıldayan Bahçe (zincir mekaniğine sahip süsleme) kurmak için gereken parçaları bulabilirsiniz.

Muhteşem Fil - 1. Sv.
Muhteşem Fil - 2. Sv.
Muhteşem Fil - 3. Sv. Muhteşem Fil - 4. Sv.
Muhteşem Fil - 5. Sv. Muhteşem Fil - 6. Sv. Muhteşem Fil - 7. Sv.

Binanın sekizinci ve son seviyesinde, bir seçimle karşılaşacaksınız. Filin çağlar boyunca üstlendiği rollerin çeşitliliğini yansıtan bir seçim. Muhteşem Filinizi savaşta, ticarette veya destek olarak mı kullanmayı mı tercih edeceksiniz? Ayrılabilen bu üç seçenekle karar sizin!

Fil Saltanatı Fil Pazarı Fil Hisarı
Bu seçim ile hayal edilemez bir zenginlik sizi bekliyor! Para üretim bonusu ve fazladan Forge Puanları alın Sen doğan gereği bir tüccarsın ve aynı zamanda bir takım oyuncususun! Lonca hazineniz için fazladan ürünler alın! Diğerlerini unutun. Bu, saldırı artışıyla ilgili! Saldırı ordularınız için artan saldırı bonusu ile savaşa girme zamanı. Durdurulmayacaksınız!

Başarılı bir savaştan kazanabileceğiniz tek şey bu da değil! Elmas ve Platin Lig Lonca katılımcıları Işıldayan Bahçenin parçalarını da kazanabilirler. Yeterli parça ile bina için olası üç görünümden birini oluşturabilir ve Muhteşem Filinizin özelliklerini destekleyebilirsiniz!
Işıldayan Bahçeler, Muhteşem Fil Binası ile zincirleme bağlantı kurulduğunda: aşağıdakileri sağlar
  • Mutluluk artışı
  • Saldırı ordusu için savunma artışı
  • 3 ürün
  • 1 Forge puanı

Lonca Ödülleri
Bir savaş alanı sona erdiğinde, sıralamaya göre loncalar birçok hediye alabilir:
  • Mevcut lige ve sıralamaya göre prestij;
  • Bir savaş alanındaki pozisyona göre Lonca Gücü
  • Muhteşem Fil parçaları
Bireysel Ödüller
Şelale haritası ödülleri, Yanardağ haritası ödüllerinden farklı olacaktır, ancak tabii ki yine de  Forge Puanı, Para, Ürün, Askeri Birlik kazanma şansınız da olacak.
Dil seç