Etkinlikler

Etkinlikler

Geri

Arkadaşlık Etkinliği: Görevler bitti, şimdi ne olacak?

Bir görevi her tamamlayıp topladığınızda, o haritadaki tüm görevler tamamlanana kadar yeni bir görev onun yerini alacaktır. Şimdi sağ alttaki 'Sıradaki Ziyafet' düğmesini seçerek bir sonraki haritaya geçebilirsiniz.



 Ayrıca aşama sonu sandıklarından bazı ekstra ödüller kazanma şansınız da olacak! Bir sandık ücretsiz olarak açılabilir, ancak 6 sandığı da açarsanız sağ üstte gösterilen Şölen ve Masal Seçim Kitini kazanacaksınız. Bununla ya bir Izgara Korusu ya da bir Soytarı Sahnesi inşa edebilirsiniz! 

Her sandığın maliyeti artacağından dikkatli olun, bu nedenle istediğiniz sandıkları açmak için yeterli Değerli Taşınız olduğundan emin olun! İndirim kazanmak için tüm sandıkları tek seferde açın!


İlerlemek ve yeni bir haritanın kilidini açmak için tüm görevleri toplamanız gerek yoktur. İkinci etkinlik haritasından başlayarak, 8,4 katrilyon Şölen Malzemesi topladığınız anda, ilerlemek ve büyük ödül ilerlemenizi (başka bir deyişle görev ilerlemenizi) sürdürmek için "Devam et"düğmesine tıklayabilirsiniz. Son aşama ödüllerinizi seçtikten sonra harita ilerlemesi sıfırlanacak ve bu size üretime yeniden başlama ve daha da fazla Büyük Ödül kazanma şansı verecektir.

Dil seç